RUSKI ASTROLOG TVRDI: Ovaj znak će imati najviše sreće u 2023. godini

Novosti online

26. 01. 2023. u 13:51

PAVEL Globa, astrolog u čije prognoze svi Rusi veruju, otkrio je koji horoskopski znak će u 2023. godini biti najsrećniji - sve što poželi, ostvariće mu se.

РУСКИ АСТРОЛОГ ТВРДИ: Овај знак ће имати највише среће у 2023. години

Foto: Shutterstok

Čuveni ruski astrolog Pavel Globa otkrio je znak Zodijaka čiji će predstavnici osvojiti, čini se, džekpot u 2023. godine. Naime, u godini Crnog vodenog zeca Blizanci će sijati od nečuvene sreće. Prihodi će im se povećati, a sve zamišljeno će postati stvarnost.

Šta očekuje Blizance u 2023. godini?

Blizance u novoj godini očekuju neverovatno povoljne situacije na svim poljima, te mogu da povuku i neke poteze koji će i te kako uticati na njihovu budućnost. Šta god da rade, biće više nego uspešno. Ogromna dostignuća biće na polju finansije. Vaš bankovni račun će se uvećati kroz neko nasledstvo ili veliki bonus na poslu, povišicu. Sa druge strane, možete se odlučiti i da ove godine promenite radno mesto i dovijete neko sa mnogo boljom platom.

Posebno se poručuje Blizancima da se ne plaše da rizikuju i da slušaju svoju intuiciju, želje i srce, jer će im se mnoga vrata otvoriti, za koja uopšte nisu očekivali! I na emotivnom planu ih očekuju fenomenalne prilike, posebno slobodne Blizance. Veoma je važno da ne izbegavaju upoznavanje novih ljudi, jer će među njima pronaći osobu u kojoj će prepoznati životnog saputnika.

Ruski astrolog dodaje da, iako je 2023. godina najbolja Blizancima, i Ribama i Vodolijama neće biti uopšte loša. Imaće mnogo prijatnih promena.

Ribe

Predstavnici vodenog znaka od samog početka 2023. godine uroniće u bajku. Ribe će sve uspeti, sreća čeka kako u poslu i finansijama, tako i u ličnom životu. Karijera će vam ići uzbrdo, biće vam teško da shvatite šta zaista želite. Međutim, bliže letu, Ribe će moći da ostave nevoljeni posao u prošlosti i potpuno promene vrstu aktivnosti. Predstavnici znaka će pronaći harmoniju u odnosima sa svojom srodnom dušom, svađe i skandali će ostati u 2022.

Vodolija

Vodolije će moći jasno da shvate za sebe šta žele i kako da to postignu. Kakvu god odluku da donese Vodolija, oni će pronaći sreću i nova faza u životu će početi. Astrolog veruje da svi putevi vode znak do bogatstva i prosperiteta.

(Stil Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

MEĐUNARODNI DAN REZERVATA BIOSFERE: Čuvari prirode i biološke raznovrsnosti