NEVEROVATNA PRIČA! Pas nestao pre pet godina ponovo sa vlasnicom (FOTO)

Novosti online

18. 01. 2022. u 23:37

ŽENA iz Njujorka čiji je pas nestao pre pet godina ponovo je sa svojim ljubimcem nakon što je životinja pronađena u azilu u Tenesiju, oko 1.600 kilometara udaljenom od svog doma.

НЕВЕРОВАТНА ПРИЧА! Пас нестао пре пет година поново са власницом (ФОТО)

Foto: Printscreen/upi.com

Džen Kosta, vlasnica psa, rekla je da je njen engleski buldog Azura nestao pre pet godina, ubrzo nakon što je ona podvrgnuta operaciji uklanjanja raka na jeziku.

Foto: Printscreen/upi.com

 

Otkrila je da je njen otac brinuo o njenim psima dok je bila u bolnici, ali mesec ili dva nakon intervencije Azura je nestala, što je dosta uticalo na njeno mentalno zdravlje i depresiju.

Ipak, nakon pet godina dobila je poziv iz azila za za pse u Tenesiju koji je od njene kuće udaljen čak 1.600 kilometara, a podatke vlasnice našli su nakon što su očitali čip psa.

Foto: Printscreen/upi.com

 

Otkrila je da su vesti stigle u trenutku dok je bila kod frizera.

- Morali su da prestanu da me šišaju i da mi pruže maramicu jer sam počela da plačem.

Iz azila su rekli su da su podjednako iznenađeni Azurinom pričom i da bi voleli kada bi pas mogao da im ispriča kako se sve dogodilo.

- Ona će dobiti sve što poželi. Ona je trenutno broj jedan, i ona to zna - rekla je Džen nakon što je videla svog psa nakon dugih pet godina.

BONUS VIDEO - POLICAJCI U SEDLIMA: Ekipa "Novosti" u poseti konjičkoj jedinici MUP-a Srbije

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OVO SE DEŠAVA JEDNOM GODIŠNJE Astro savet za petak, 19. april: Sunce ulazi u Bika - 4 horoskopska znaka su pred velikim izazovima