HOROSKOP ZA 2022. GODINU: Ovan će se osećati smelije da eksperimentiše; Škorpiju čekajuvelike promene u ljubavnom životu

Astrolog Suzana Ban 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

05. 01. 2022. u 18:29

SAZNAJTE šta godišnji horoskop predviđa da vas u ovoj godini čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima i kako će vas zdravlje poslužiti

ХОРОСКОП ЗА 2022. ГОДИНУ: Ован ће се осећати смелије да експериментише; Шкорпију чекајувелике промене у љубавном животу

Foto: Depositphotos

Ovan (21.3 - 20.4)

Posao Godina koja je pred vama donosi osećaj slobode. Bićete u mogućnosti da preuzmete svako novo iskustvo koje život nudi jer ćete se osećati smelije nego inače i voljni da eksperimentišete sa životom. Iako vam može zvučati da su neki sadašnji problemi i ograničenja nepremostivi, iznenadna prilika za lični napredak doneće preokret. Nešto od ovoga će se pokrenuti već početkom godine, ali to je tek nagoveštaj promena koje će se odigrati polovinom godine. Možda ćete se uključiti u grupe ili organizacije koje proučavaju nove ideje, duhovnost ili misticizam. Pod njihovim uticajem možete biti izuzetno svesni šire društvene problematike, a za vas je to uvek važno, ma šta da radite. Sve u svemu, ovo vreme predstavlja ogromnu priliku da proširite vidike i steknete ogromna nova iskustva koja će vaš život učiniti mnogo zanimljivijim i korisnijim.

Ljubav Ove godine, od maja meseca, srećni Jupiter će biti u vašem znaku, nudeći ekspanzivnu energiju koju možete primeniti na bilo koji veliki cilj. Dakle, bez obzira na to da li ste slobodni i nadate se da ćete upoznati nekoga posebnog ili privrženog ili želite da svoju vezu podignete na viši nivo, ovaj period bi mogao biti plodonosan u vašem ljubavnom životu. Sve do kasne jeseni izloženi ste jakim tranzitima koji bude strast i seksualnost, a sve to vas vodi ka novim iskustvima za koja vam nije neophodan novi partner. Naime, ovo je faza kada možete ponovo da se zaljubite u istu osobu i da talas te novopridošle energije iskoristite za prelazak na novi nivo funkcionisanja, a nekima od vas ovo donosi i priliku za brak.

Zdravlje Motivisani ste, više nego ikad pre, da napredujete u svojim velikim ciljevima, a to uključuje i podizanje fizičke forme na viši nivo. Vaše samopouzdanje raste pa, bez obzira na moguće akutne infekcije, zdravlje je dobro.

Bik (21.4 - 21.5)

Posao Zahvaljujući Jupiteru koji donosi obilje, a kreće se kroz vašu jedanaestu kuću, prva polovina sledeće godine, a posle i kraj, donosi priliku za uspostavljanje kontakata sa saradnicima koji ne samo da žele da razviju vaš odnos, već su spremni za ulaganja i rad na zajedničkom cilju. Pomračenja koja će se desiti u vašem znaku (kraj aprila i početak novembra), mogu da aktiviraju veliki talas potrebe za promenama u svim ličnim ciljevima. Želećete da vaš plan profesionalnog pravca ne bude zasnovan na onome što drugi misle da bi trebalo da postignete, već na onome što, vi želite postići. Budući da će tada biti aktivirana i vaša sedma kuća partnerstva, otkrićete da je vreme za presabiranje svih odnosa koji su bazirani na partnerstvu.

Ljubav Početkom godine, do kraja januara, Venera, planeta ljubavi, lepote i novca, kreće se unazad u vašoj devetoj kući i inspiriše vas da razmislite o načinima na koje biste mogli još malo da osvežite ljubavni život. Možda ćete imati ideju da bi putovanje moglo doprineti tome da se romantična atmosfera ponovo vrati. Ovaj period je pogodan za usporavanje i razjašnjavanje šta vam nedostaje. Zahvaljujući ovogodišnjoj seriji pomračenja koja aktiviraju vaš znak i sedmu kuću koja predstavlja partnerstva, fokus je na vašim željama i potrebama. Tokom leta možete spoznati nešto veoma važno, što će uticati na sudbinu daljeg toka vašeg ljubavnog života. Ako budete u iskušenju kako da rešite situaciju, slobodno se oslonite na intuiciju, ona će vam reći šta treba da znate.

Zdravlje Početkom godine u izgledu su preopterećenost i energetski pad. To može biti dobar razlog za donošenje bitnih odluka, na primer o promeni načina ishrane ili uključivanju u neki fitnes program. Bilo kako bilo, čuvajte leđa, debelo crevo i genitalne organe.

Blizanci (22.5 - 21.6)

Posao Možete se radovati većoj dinamici, spontanosti i prilici da kažete svoju istinu jer će vaš glasnik Merkur, više nego uobičajeno, provoditi vreme u vašoj petoj kući, koja predstavlja kreativnost i samoizražavanje. Podsetite se perioda od kasnog proleća pa sve do početka avgusta 2021. - šta god da vam se tada spremalo na profesionalnom planu, sigurno će, u narednom periodu, postati još izvesnije i veće jer vam Jupiter, planeta sreće i ekspanzije, tranzitira kroz desetu kuću karijere. Tačnije, od kraja decembra do 10. maja, a kasnije i od kraja oktobra pa i do kraja godine, otvaraju vam se kapije kroz koje, ako ih prođete, preuzmate posao i inicijativu, pokrećete projekte sa višim ulogama i predstavljate svoje najbriljantnije ideje, a sve to okruženi ljudima koje poštujete i koji vam sada aplauidraju.

Ljubav Godina počinje retrogradnom Venerom u vašoj osmoj kući koja predstavlja emocionalne, odnose i seksualne intimnosti. Sve do kraja januara, ovaj tranzit zahteva korenitu pretragu po dnu duše, ali i čišćenje nečega što više ničemu ne služi. Ako se u vezi osećate zarobljeno, vreme je da povratite svoju moć. Od 10. maja do 28. oktobra, Jupiter se kreće kroz vašu jedanaestu kuću i podstiče vaš društveni život na način koji bi mogao da dovede do novog poznanstva preko prijatelja. Ovi tranziti, takođe, povećavaju šanse kada su u pitanju ostvarenja dugoročnih želja, uključujući i ljubavne. Najdinamičniji period biće od 20. avgusta do 30. oktobra, kada će vam tranzitni Mars olakšati put ka realizaciji mnogih želja, pa i ljubavnih.

Zdravlje Protekle dve godine bile su ispunjene promenama na ličnom planu. Ove godine, pomračenja pogađaju vašu šestu i dvanaestu kuću, pa je vreme da se pozabavite svojim zdravljem. Put do toga popločan je ozbiljnim duhovnim radom, jer sve tegobe koje vam predstoje, dolaze iz glave.

Rak (22.6 - 22.7)

Posao Planetarni tranziti bacaju veliku pažnju na vaš profesionalni život, naročito sredinom godine. Pred vama je pregled svega onoga u čemu ćete uživati tek 2023. godine. Bilo da ste se borili za više priznanje na poslu, gradeći sopstveni biznis, ili ste u iščekivanju prelaženja u drugu firmu, planeta obilja može učiniti stvarnima čak i vaše najluđe ciljeve. Vaš glavni izazov za ovu godinu je kako da sebe pripremite za sve ono što može doći naredne godine, a za to je samo nebo granica. Od pomoći će vam biti ako razmislite o ljudima s kojima sarađujete. Najbolji način da testirate da li ste sinhronizovani je da razmislite koliko vam je udobno kada ste u njihovoj blizini. Odatle će vam intuicija reći sve što treba da znate.

Ljubav Ova godina donosi mogućnosti da pomerite granice onoga što vam uopšteno donosi osećaj pripadnosti i zadovoljstvo. Sada je vreme za eksperimentisanje, za nešto uzbudljivo i novo. Početkom godine ste podstaknuti da razmislite o tome šta tačno želite i kako, zaista, treba da izgleda vaš sadašnji ili budući partner. Već u maju aktivira se vaša peta kuća romantike i izaziva da iskoristite šansu da iznesete i podelite sve ono što vam je na srcu. Možda ćete se osećati nesigurno i ranjivo jer se, za vaš senzibilitet, suviše otvarate, ali taj trenutak je važan jer ćete na taj način podići samopouzdanje i samopoštovanje. Sve to će dati rezultate krajem godine, jer će tada vaš život biti obogaćen novim i iskrenim odnosom, bilo da je u pitanju stari ili novi partner.

Zdravlje Ovo je period kada biste mogli da naučite koliko nije lako postići cilj idealne telesne težine. Sve dok ste disciplinovani uspevaćete da držite konce u svojim rukama. Ako niste, spremite se na višak kilograma, oticanje i probleme s hormonima.

Lav (23.7 - 22.8)

Posao Ovogodišnja pomračenja pogađaju vašu četvrtu kuću porodičnog života i desetu kuću karijere, zahtevajući od vas da preispitate način na koji ste se nosili (ili možda niste) sa svojim privatnim životom, ali i poslom. Drugim rečima, u fokusu je životni balans. Isceljivanje i rad na sebi mogli bi biti ključ za razumevanje zašto na određene načine sami sebe saplićete. Briga o starim problemima kao i njihovo rešavanje, može ojačati vaš unutrašnji osećaj sigurnosti, omogućujući vam da se lakše krećete prema profesionalnom cilju i priznanju koje zaslužujete. Ipak, na tom putu budite spremni na to da ćete revidirati sve odnose, od najdubljih do najkolegijalnijih ili platonskih. Smatrajte ove trenutke sudbinski važnim i vrednim odlučnih poduhvata kako biste proizveli razrešenja i jasnovidost koja vam je neophodna za godine koje dolaze.

Ljubav Prošle godine vaš fokus je bio uglavnom na partnerstvu. Verovatno ste nakratko osetili koliko bi vaš partnerski život mogao da postane strastven. Sredinom godine bićete raspoloženi da promenite prošlogodišnju rutinu, sa ciljem da doživite uzbudljiva iskustva sa nekom posebnom osobom. Planiranje ili uživanje u putovanjima moglo bi postati pozornica svih avantura ove godine. Ako vam je bio cilj da postavite temelje za sigurniju, prijatniju i manje stresnu budućnost, učinite to narednih meseci. Nekima od vas će ova godina doneti priliku za ulazak u brak, rešavanje porodičnih odnosa ili stambenih problema. Ipak, ostanite umereni u očekivanjima, jer koliko god nešto delovalo izvesno, u fazi ste kada sve, iznenada, može da se izjalovi.

Zdravlje Održavajte kondiciju, vežbajte u društvu, makar i virtuelno. Dobro se organizujte, odvojite vreme samo za sebe. Upražnjavajte meditaciju ili jogu. Tranziti govore da su mogući problemi s kardiovaskularnim sistemom, leđima i nogama.

Devica (23.8 - 22.9)

Posao Ovo je godina tokom koje ćete moći da očistite paučinu i uhvatite se u koštac sa starim poslovima, ali ovaj put na organizovaniji način, ostavljajući sebi više prostora i energije za nove profesionalne korake koji dolaze krajem godine. Ovo ste osetili nakratko, od marta do avgusta prošle godine. Prisetite se na šta su tada bačeni reflektori pa je sve zastalo. To isto, ali na dinamičniji način, pokreće se u 2022. godini i razviće se do realizacije. Da li je u pitanju novo poslovno partnerstvo, ponuda ortačkog posla ili redefinisanje postojećeg, svejedno je. Promena dolazi, a vi bi trebalo da znate o čemu je reč, jer to je nešto za šta ste pomislili da je trajno propalo. Nekima ovaj period donosi završetak sudskog procesa ili spora. Bilo da je reč o tužbi ili odbrani, ukoliko lični horoskop to podržava, ishod je pozitivan.

Ljubav Ako ste slobodni, tokom ove godine biste mogli upoznati nekoga ko je sa vama na istoj talasnoj dužini. A ako ste u vezi, vi i vaša voljena osoba ćete ojačati ljubav, možda čak i praviti planove o budućem zajedničkom životu. Vaše najbliskije veze trebalo bi da budu svetla tačka ove godine. Budući da ovogodišnja pomračenja osvetljavaju vašu treću kuću komunikacije (15. maja i 25. oktobra) i devetu kuću učenja (30. april i 8. novembar), otvorenost za učenje i sticanje novih veština može samo da poveća vaše zadovoljstvo, naročito ako na kurseve i seminare idete u društvu voljene osobe. S druge strane, neki od vas će ove planetarne tranzite iskoristiti za oslobađanje od obaveza, što nekad predstavlja i razvod braka.

Zdravlje Da biste ostali zdravi i u kondiciji, neophodno je prihvatiti Saturnove principe: red, rad i disciplina. Ova planeta otežava sliku vašeg polja zdravlja, traži kompromise. Kako god da se postavite, povedite računa o krvnim sudovima i pritisku.

Vaga (23.9 - 22.10)

Posao Kada ovogodišnja pomračenja prodrmaju vašu drugu kuću prihoda, osetićete potrebu da promenite svoj plan zarađivanja novca. Konačno, s promenom toka igre pred vama je prilika da preispitate projekte u koje ulažete vreme i energiju, da vidite da li ste adekvatno nagrađeni za svoj trud ili bi bilo bolje da uložite u nešto ispunjenije, ne samo finansijski već i emocionalno. Sada imate priliku da proniknete duboko i precizno odredite odgovore na ova glavna pitanja. Ekspanzivni Jupiter kreće se kroz vašu sedmu kuću partnerstva, donoseći još više prilika za uparivanje sa ljudima koje volite kako biste krenuli napred ka zajedničkim ciljevima. Osim toga, ovaj tranzit bi mogao biti odličan za povezivanje sa novim saradnicima koji su usklađeni s vašom vizijom budućnosti.

Ljubav U maju, Jupiter ulazi u vašu sedmu kuću partnerstva, nagoveštavajući šta je to što vas čeka 2022. godine. Ako ste u vezi, vi i vaš partner biste mogli biti još više usklađeni sa zajedničkim dugoročnim ciljevima. S druge strane, ako ste slobodni, proleće, leto i rana jesen su periodi u kojima postoji velika verovatnoća da upoznate nekoga s kim biste mogli da stvorite lepu budućnost. Zahvaljujući ovogodišnjim pomračenjima koja pogađaju vašu osmu kuću emocionalnih veza i seksualne intimnosti (30. aprila i 8. novembra), odnosićete se prema drugim ljudima na dubok, smislen i iznad svega istinski zdrav način. Ako ste ostavljali otvorena vrata za bivše ili povremene partnere koji su vas energetski iscrpljivali, ove godine postavite neke ozbiljne granice samozaštite.

Zdravlje Planetarni tranziti ukazuju na zdravstvene probleme koji nemaju jasne uzroke. Moguć je pad imuniteta i hormonalni disbalans. Ukoliko dođe do problema, mišljenje lekara nikada ne uzimajte zdravo za gotovo već, obavezno, potražite još jedno.

Škorpija (23.10 - 22.11)

Posao Tranziti u vašoj šestoj kući, koja predstavlja svakodnevnu rutinu, donose kratak pregled na srećniju i profesionalno ispunjeniju svakodnevnu dinamiku koja će dobiti na intenzitetu tek 2023. godine. Ako ste sanjali o moćnijoj poziciji na poslu, ovo bi mogao biti vaš trenutak da se uhvatite u koštac sa zadacima. Osim toga, pošto će Jupiter formirati harmoničan aspekt prema vrhu polja koje opisuje vaš status, stiže poslovna prilika, a to vam podiže samopouzdanje i čini vas atraktivnijim kandidatom za dobre poslovne pozicije. Ako ste spremni na kompromise, vaša pozicija će procvetati, ali ako postoji urođeni nedostatak tolerantnosti, bolna neravnoteža postaje previše naporna da biste je izdržali. Važno je da zapamtite da će vas stvaranje prostora za promene u ovoj oblasti vašeg života samo učiniti jačim i ispunjenijim.

Ljubav Verovatno već osećate da će 2022. biti godina velikih promena za vas. To je i više nego istinito, naročito u vašem ljubavnom životu. Ako mislite da je vreme da se rešite osećaja gubitka sebe u nedavnom ili postojećem partnerstvu, sada je vreme. Ako ste slobodni, vaš život će emotivno eksplodirati. Imate izbor: hoćete li se samo dobro provoditi ili ćete od brojnih ljudi koji su oko vas izabrati i prepoznati nekog ko je po vašoj meri duše. A ako ste u vezi, pripremite se za uživanja s još više hemije, spontanosti i radosnih trenutaka, jer osoba koju ste izabrali, a za koju niste imali dovoljno razumevanja u proteklom periodu, pokazuje nove osobine koje vi do sada niste prepoznavali.

Zdravlje Prisetite se aktivnosti koje ste voleli kada ste bili dete, bilo da je to plivanje, ples ili bavljenje omiljenim sportom. Možda bi vam prijale zabave ili pisanje dnevnika. Važno je da ostanete u balansu. U protivnom, čuvajte se autoimunih bolesti.

Strelac (23.11 - 21.12)

Posao Nekoliko važnih planetarnih tranzita aktiviraće vašu drugu kuću prihoda. Početkom godine, retrogradna Venera će vas podsticati da ponovo procenite kako svoje veštine iznosite na sto, naročito u zajedničkim nastojanjima da zaradite novac i da li za to dobijate ono što zaslužujete. I dok je tu, u januaru, prisutan i glasnik Merkur, imaćete priliku da se vratite na tablu za crtanje kako biste usavršili svoju strategiju zarade i ulaganja. Vaš vladar, Jupiter, kreće kroz vašu četvrtu kuću porodice, pa ćete pronaći još više vremena i energije da se posvetite negovanju vaših veza sa voljenima, ali i prijateljima koje ste svrstali u porodicu. Ova godina je neobično važna za povezivanje profesionalnog i privatnog života, bez čega vam nema boljitka u godinama koje dolaze.

Ljubav Ako je neki astrološki znak uvek spreman za akciju, onda ste to vi. Međutim, Jupiter ove godine putuje vašom kućom koja predstavlja kuću/dom/porodicu. Vreme je za porodične aktivnosti, uređenje doma, rešavanje stambenog pitanja. Ušuškati se na kauču sa svojim partnerom i odmariti uz lagan film, to je nasušna potreba vaše duše za ovu godinu. Međutim, neće cela 2022. biti tako uspavana, Jupiter će sredinom godine ploviti vašom petom kućom, a to budi kreativnost i romantiku. Ovo je period koji će vam najaviti šta je to što vas čeka 2023. godine. Ako ste slobodni, moguće je poznanstvo sa osobom s kojom će se veza realizovati tek naredne godine, i obrnuto, ukoliko ste u vezi, ovo je period dodatnog uživanja, a moguće je i planiranja potomstva.

Zdravlje Planetarni tranziti aktiviraju vašu šestu kuću zdravlja. Velike su šanse da ćete svoj životni stil staviti na ozbiljnu reviziju. Vreme je da se pozabavite svojim metabolizmom kako biste što pre pronašli način da detoksikujete organizam i time odmorite jetru.

Jarac (22.12 - 20.1)

Posao Dok je Jupiter u vašoj trećoj kući komunikacije (od 28. decembra 2021. do 10. maja i ponovo od 28. oktobra do 20. decembra), biće vam predstavljeno mnoštvo mogućnosti da steknete nove veštine i napredujete na svom profesionalnom putu uz malu pomoć vaših prijatelja. S druge strane, Venera, koja je orijentisana na odnose s drugim ljudima, započela je godinu retrogradnim hodom i to u vašem znaku, podstičući vas da se okrenete ka sebi i meditacijom steknete uvide o odnosu između vašeg osećaja sebe i toga kako se predstavljate drugima. Ovo može biti produktivan alat tokom cele godine, dragocen za izgradnju samopouzdanja i samopoštovanja koje vam je neophodno za godine koje dolaze. Ako budete strpljivi, od proleća je izvesna velika aktivnost na polju nekretnina.

Ljubav Dolazi vreme kada ćete moći da sve ono o čemu ste maštali sprovedete u delo. Partner dobija na snazi, bilo da se radi o praktičnim mogućnostima ili statusnim, otvara se prilika za svečani čin. Budite oprezni jer sloboda izbora može doneti i negativan ishod, naročito ukoliko se prema celoj situaciji postavite s previše autoriteta i strogoće. Partner uživa u slobodi koju je osvojio, moguć je i profesionalni uspon koji će vama imponovati, a istovremeno i smetati. Pravo je vreme da se pozabavite svojim dubokim motivima. Šta želite? Osobu s kojom ste emotivno povezani, a koja je samostalna i jaka, ili nekoga ko je zavistan od vašeg sistema vrednosti i kao takav, naizgled, doživotno pouzdan. To je, možda, ove godine najvažnije pitanje za vas. Ako ga budete odgonetnuli, možda i dosegnete iskonsku sreću.

Zdravlje U periodu ste usporavanja. Preispitujete sopstvene granice, niste sigurni kad šta treba reći ili poreći. Strada vam grlena čakra. Obratite pažnju na štitnu žlezdu, glasne žice, krajnike, donju vilicu, kao i vratne pršljenove.

Vodolija (21.1 - 19.2)

Posao Jupiter će dugo boraviti u vašoj drugoj kući prihoda, međutim, ne zalećite se pošto on može doneti i velike troškove. Dobra vest je da ćete, ipak, imati dovoljno za sve. Dakle, kako novac bude dolazio, tako će i odlaziti. Dva perioda su tokom godine “opasna” za posao i status. To su kraj aprila i početak novembra. Ukoliko vam je iznad svega stalo da zadržite poslovni i porodični status, ovo vreme “prespavajte”. U protivnom, ukoliko ste se nameračili da podstaknete promene, izvesno je da ćete u ovim periodima s lakoćom pokrenuti lavinu koja će vas voditi ka korenitim promenama. Kako god, sve dok je Saturn u Vodoliji, glavni savet za vas glasi: ostanite disciplinovani, smerni i strpljivi, jer pravi rezultati ove žetve stižu tek 2023. godine. Do tada, spremite se na turbulencije, jer sve što mislite da je sigurno, zapravo je prvo na udaru.

Ljubav Ako ste slobodni, mogli biste izlaziti čak i više nego uobičajeno i osećati se blago preplavljeni svim mogućnostima. Ako ste u vezi, poželećete da budete još više sa svojim partnerom, predlažući razne avanturističke aktivnosti. Ove godine ćete, ako dajete sve od sebe, postići najbolje rezultate. Ipak, budite racionalni. Ovo je period kada možete voljenoj osobi delovati odbojno, teško i hladno. Ne očekujte epohalna rešenja, budite svesni da niste lagani za ljubav. Leto je kritično, to je vreme kada voljenoj osobi može ponestati strpljenja, a kod vas se može pojaviti višak inata. Ukoliko želite srećan ishod, povucite ručnu i rasprave na teške teme odložite za bolja vremena.

Zdravlje I dalje je na snazi period koji je najbolje opisati jednom rečju - zemljotres. Sve vibracije koje su u disbalansu oko vas, direktno vas remete. Na zdravstvenom planu, ovo je slika kardiovaskularnih tegoba, neuroloških i visokog pritiska, a na prvom mestu, uznemirena je psiha.

Ribe (20.2 - 20.3)

Posao Ekspanzivni Jupiter će zaroniti u vašu drugu kuću prihoda od 10. maja i ostaće tu do 28. oktobra. Ova planeta nudi pregled onoga što ćete, na planu finansija, ali i ličnih vrednosti, realizovati tek u 2023. godini. Ključ uspeha je da budete jasni šta želite da postignete i kako želite da se predstavite u profesionalnom životu. Tada ćete svoju energiju moći da koristite na kreativan, a istovremeno i kontrolisan način. Kako godina bude odmicala, aktiviraće se vaše jedanaesto polje koje predstavlja udruživanje, prijateljstvo i umrežavanje. U život vam se vraćaju osobe iz prošlosti, a među njima i glavna - prijatelj s kojim ste nekada davno imali težak odnos, a sada komunicirate na iznenađujuće lak način. Ukoliko tokom godine propustite prilike, popravni ispit vam stiže krajem 2022. i početkom 2023.

Ljubav Ako ste slobodni, mogli biste da upoznate nekoga ko se oseća kao vaša srodna duša, a ako ste u vezi, vi i partner biste ove godine mogli da napravite veliku prekretnicu, da postanete još posvećeniji jedan prema drugom. Ovo ne znači da narednih meseci neće biti izazova. Najpozitivnija perspektiva će dovesti do najvećeg emocionalnog zadovoljstva u 2022. Zabeležite sebi 12. april kao posebno važan datum jer će se tada desiti iskustva koja otvaraju oči. Tada Jupiter, u vašem znaku, uparuje energiju sa Neptunom, vašim drugim vladarom. To je nadasve ozbiljno romantična i maštovita astrološka slika koja čini još mogućim verovanje da će se ostvariti sve o čemu ste sanjali.

Zdravlje Osećete se kao da možete da preuzmete gotovo sve što vam padne na pamet, ali to je delimično istina. Ipak, pripazite pluća. Svaka dugotrajna tuga ostavlja traga upravo na tom delu našeg tela koje je zaduženo za udisanje, ne samo kiseonika već i životne energije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri