STUDENTSKE KARTICE AKTIVNE OD DANAS: Vučić - Srednjoškolci do petka dobijaju novac

Tanjug

01. 12. 2023. u 20:15

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da bi 90.000 studentskih kartica trebalo da bude podeljeno i da su one aktivne od danas, a da bi srednjoškolci novac trebalo da dobiju do petka.

СТУДЕНТСКЕ КАРТИЦЕ АКТИВНЕ ОД ДАНАС: Вучић - Средњошколци до петка добијају новац

Foto: N. Skenderija

On je naveo da ima oko 100.000 zahteva za studentske kartice, ali da je validirano 90.000.

- Presrećan sam što su naši penzioneri dobili tih 20.000 dinara. Verujem da će moći nešto da kupe i sebi, ali će moći da kupe i svojim bližnjima, da ih obraduju nečim. Lep dan za njih, malo naše pažnje za njihovo strpljenje i za sve ono što su za zemlju uvek spremni da učine - rekao je Vučić za RTS.

On je naveo da za srednjoškolce nema tačan dan kada će biti isplaćen novac, ali veruje da će novac jedinicama lokalne samouprave uplatiti u ponedeljak, što znači da bi do petka svi srednjoškolci, odnosno njihove majke, odnosno samohrani očevi ili staratelji trebalo da dobiju najkasnije taj novac.

- Tako da to mislim da su dobre vesti za ljude i verujem da će biti još nekih, da li sada ili pred Novu godinu, jednokratnih davanja. Mislim da je danas premijerka Ana Brnabić razgovarala sa jednim delom ljudi u kulturi pa ćemo videti i o tome obavestiti javnost - poručio je predsednik.

BONUS VIDEO: NOVI PONOS NAŠE VOJSKE: Pogledajte šta je prikazano na vojnom aerodromu u Batajnici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (66)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!