JEDAN broj fakulteta Univerziteta u Beogradu povećao je školarine, pa će školovanje za studente koji ga plaćaju iz svog džepa biti skuplje od pet do 50 odsto po godini, u zavisnosti od fakulteta.

Komentari (4)

Profesor

25.02.2023. 16:53

U Sloveniji je besplatno skolovanje i u vecini slucajeva nema prijemnog ispita. Imate sve sto se tice upisa na YouTubu ( mislim da je ime: Mashin dnevnik ili studiraj sa mashom), devojka je sve objasnila sto se tice i postupka upisa i svega ostalog (domova,stipendija.. ). Pošaljite svoju decu sto dalje od ovih lopova!

Aca

26.02.2023. 09:18

Smatram da na Novom Beogradu treba odvojiti jedan blok za izgradnju nove zgrade i za sve fakultete drustvenih, prirodnih i tehnickih nauka sa savremenom opremom i tu bi usli svi fakulteti se medicine i veterine mozda. Stare zgrade poput ETFa, Pravnog bi grad koristio za muzeje, biblioteke i kulturu a neke poput Masinskog i Ekonomskog bi mogao da proda i sredstvima delimicno pokrije gradnju.

Roditelh

26.02.2023. 15:52

Fakulteti ,(državni) ,če poželeti studente ali će im zbog kvaliteta otići oni na privatne gde je veće zalaganje nastavnog osoblja da se nešto nauči.Pitajte mnoge studente državnog univerziteta kako ih uče.Smejurija,prepisivanje na ispitima i mnogo što šta.