ŠEST BONUS EPIZODA "OKRUŽEN MRTVIMA": Nastavak jedne od najpopularnijih TV serija od 1. marta na kanalu Foks

N. D.

28. 11. 2020. u 18:14

DESETOGODIŠNjE putovanje jedne od najpopularnijih TV serija novog milenijuma, "Okružen mrtvima", polako se bliži kraju. Ostalo je još svega tridesetak epizoda do poslednje klape i velikog finala, ali to nije i poslednje zbogom svetu zombija u kom se retki preživeli iz petnih žila bore da budu - ljudi.

ШЕСТ БОНУС ЕПИЗОДА ОКРУЖЕН МРТВИМА: Наставак једне од најпопуларнијих ТВ серија од 1. марта на каналу Фокс

Foto Foks

Na radost mnogobrojnih ljubitelja serijala zasnovanog na stripovima Roberta Kirkmana, pod producentskom palicom Skota M. Gimpla, a uz podršku šouranera Andžele Kang, televizijska kablovska mreža FOKS najavila je da se posle duže pauze "Okružen mrtvima" vraća na male ekrane.

Produžena 10. sezona serije, sa šest bonus epizoda, premijerno će početi da se prikazuje u ponedeljak, 1. marta 2021, na kanalu FOKS.

U poslednjoj emitovanoj epizodi aktuelnog cikusa "Okružen mrtvima" svedočili smo padu Alfe (Samanta Morton) i Bete (Rajan Herst), i konačnom kraju rata protiv Šaptača. Kraljevstvo je poraženo, Hiltop je uništen, a Aleksandrija je napuštena tokom pripreme za konačni obračun. Preživeli su bili zatočeni i razdvojeni jedni od drugih. Međutim, kada su se suočili sa skoro sigurnom smrću, ujedinili su se i zauvek eliminisali pretnju od horde.

Foto Foks

U šest novih epizoda pratimo preživele dok pokušavaju da se oporave od posledica uništenja koje su Šaptači ostavili za sobom. Godine provedene u iščekivanju boljeg sutra, između života i smrti, napokon na videlo prizivaju traume iz prošlosti. U nastavku 10. sezone gledaoci će videti ranjivije strane svojih junaka. Zapitaće se u kakvom stanju su čovečanstvo, njihove zajednice, ali i njihovi umovi. Pitanje - ima li života posle smrti, zvuči opravdanije nego ikad. Hoće li junaci "Okružen mrtvima" uspeti da pronađu snagu da zajedno izgrade novu budućnost?

NOVE ZVEZDE

U NASTAVKU postapokaliptične sage pojaviće se i novi glumci, među kojima su Robert Patrik ("Terminator 2", "Peri Mejson", "Škorpija") u ulozi Mejsa, Hilari Barton Morgan ("Tri Hil", "Kriminalci u odelima", "Petak veče sa Morganovima") kao Lusil, i Okea Eme-Akvari ("Grenland", "Kobra Kaj") u roli Elajdže.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna