CECA SVA U CRNINI: Pevačica stigla na Novo groblje da uputi poslednji pozdrav Isidori Bjelici (FOTO)

Novosti online

08. 08. 2020. u 15:50

ЦЕЦА СВА У ЦРНИНИ: Певачица стигла на Ново гробље да упути последњи поздрав Исидори Бјелици (ФОТО)

Foto: K.Mihajlović

POZNATA knjiženica Isidora Bjelica preminula je 5. avgusta nakon duge i teške borbe sa opakom bolešću.

Danas se njeni prijatelji i članovi porodice skrhani bolom okupljaju da odaju poslednju počast Isidori. Nakon komemoracije u Sava centru svi Isidorini najmiliji su se okupili na Novom groblju gde će biti održano opelo, a zatim i kremacija.

Među okupljenim prijateljima je i Ceca Ražnatović, koja je došla da izrazi saučešće Isidorinoj porodici, suprugu Nebojši i deci Lavu i Vili, ali i da se poslednji put oprosti od svoje velike i dugogodišnje prijateljice.

Foto: K.Mihajlović

 

Ceca se pojavila u crnim pantalonama i košulji,  sa velikim buketom u rukama, a lice je skrivala tamnim naočarima i maskom.

Među onima koji su došli da isprate Isidoru na večni počinak bili su i Milomir Marić, Mirjana Bobić Mojsilović, ministar za rad, socijalna i boračka pitanja Zoran Đorđević, Zorana Pavić, voditeljka televizije Pink Ksenija Vučić, Marko Đurovski i mnogi drugi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Srdjan

08.08.2020. 18:55

Saučešće porodici, Isidora je bila jedan veliki vizionar i Čovek. A izrazito mi je žao što je kao jedan veliki bedem kulture istrajala i pokazala svoje Ja, a samo su je takvi i njoj slični bedemi ispratili.