KNJIGA "BORDEJN KOMPLETNA USMENA BIOGRAFIJA": Insajderski pogled u život najboljeg pisca među kuvarima i kuvara među piscima

V.V.S.

19. 05. 2023. u 12:54

SRPSKO izdanje knjige "Bordejn: Kompletna usmena biografija" autorke Lori Vulever pojaviće se pred domaćim čitaocima sredinom jula ove godine.

КЊИГА БОРДЕЈН КОМПЛЕТНА УСМЕНА БИОГРАФИЈА: Инсајдерски поглед у живот најбољег писца међу куварима и кувара међу писцима

foto promo

Kako se navodi, Bordejna poznajemo kao najboljeg kuvara među piscima i najboljeg pisca među kuvarima, legendu koja je skinula zavesu sa kulinarskog sveta i prikazala ga u svim nijansama njegove ne uvek tako lepe realnosti, kralja ulične hrane. Poznajemo ga kao televizijsko lice, šarmantnog dugajliju koji je širom otvorenih očiju putovao svetom upoznajući se sa njegovim najzabačenijim krajevima.

Povod je obično bila hrana, ali iz njegovih putopisnih emisija saznavali smo mnogo više o kulturi i načinu života ljudi koje je upoznavao. Upoznavali smo njih, te često marginalizovane ljude, i otkrivali lepotu i radost u njihovim skromnim i često tegobnim životima.

Kada je u junu 2018. godine preminuo, njegovi obožavaoci sa svih strana sveta okupili su se da zajednički odaju počast tom neponovljivom čoveku koji je odlučio da skoro svaki dan svog života posveti putovanjima i otkrivanju priča o drugima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri