KO JE KRALJ PARKINGA? U Kruševcu snimaju dugometražnu komediju, pali prvi kadrovi za „trejler“ (FOTO)

S.BABOVIĆ

21. 03. 2023. u 17:39

FILM „Kralj parkinga“ u produkciji Udruženja Kruševac film-UKF, počeo je da se snima u Kruševcu, a prvi kadrovi za trejler već su pali tokom prethodnog vikenda, kažu u Kulturnom centru, koji je saradnik na projektu.

КО ЈЕ КРАЉ ПАРКИНГА? У Крушевцу снимају дугометражну комедију, пали први кадрови за „трејлер“ (ФОТО)

Foto:KCK

Film je osmišljen kao dugometražna igrana komedija, sa elementima melodrame.

-Snimalo se na više lokacija u Kruševcu (centar grada, Spomenik kosovskim junacima, Mozaik sala, Arheološki park-Kruševački grad, zgrada i parkinzi Poslovnog centra)-objavljeno je iz KCK-a.- Film ima ambiciju da bude filmska promocija Kruševca,a kroz tu promociju,grad će se predstaviti kao istorijsko, urbano-arhitektonsko i kulturno-umetničko središte. Film će biti i promocija kruševačke privrede,kao i prikaz života Kruševljana na duhovit i afirmativni način.

Kako je predočeno,ostvarenje će afirmisati i bezbednost učesnika u saobraćaju.Do ostvarenja projekta došlo se zahvaljujući prof.dr Saši Radovaniću i njegovim saradnicima. Radovanović je,dodaju u KCK-u, osmislio filmski predložak po kome se snima film.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ŠTA ĆE REĆI RUSI? Skandalozno izvinjenje reprezentativca Albanije koji je prostački vređao Srbiju