FILMSKA KRITIKA - BIO je to veliki masovni događaj prožet strujom pojednačnih utisaka i sećanja povodom strašnog događaja - kolektivnog izgona celog srpskog naroda sa vekovnog ognjišta, naočigled cele "civilizovane" Evrope.

Komentari (8)

Soko

19.01.2023. 12:35

Rat u Ukrajini jedino dobro što će doneti a to je da se očisti i Rusija i Srbija od domaćeg šljama i kvislinga.Sve što je zapadnjački profašističko treba proterati na zapad.

Hogar

19.01.2023. 13:09

Филм погађа у центар и за сваку је похвалу. Наравно не треба се зауставити на овоме, требамо још оваквих и сличних филмова. Пуно подршка за филм!

Sosa

19.01.2023. 15:07

Još nisam gledala film, ali nisam do sada videla da se uopšte do sada govorilo o stradanju Srba posle oluje.Gotovo u svakom srpskom selu na području Like, posle oluje, ubijen je minimum po jedan stanovnik, od onih uglavnom starijih, nenaoružanih stanovnika koji nisu hteli da napuste svoje kuće.O tome se uopšte ne govori, niti je neki ustaša za to odgovarao.Da ne pominjem međunarodni sud.

Aleksa

19.01.2023. 15:11

Konacno je neko snimio jedan film o etnickom ciscenju Srba iz Hrvatske, ali kao sto rece gos. Zecevic u analizi, stranci taj film ne mogu razumeti.Treba ukazati na zlocince, njihova imena i reci da je to bio zavrsetak genocida koji su pocinili Hrvati nad Srbima zapocet 1941 godine. Treba nastaviti sa snimanjem filmova o strasnom stradanju Srba u Hrvatskoj, Bosni i Kosovu.

Duško

20.01.2023. 09:36

Da su Srbi svoja zla pamtili, i evocirali sećanja na svoje žrtve u ratovima protiv svoje "sabraće" , kao št to oni rade danas, bilo bi jako malo hrvata i turaka u komšiluku !