SPEKTAKL "VAVILON" U BIOSKOPIMA: Holivudske lude godine

A.P.

11. 01. 2023. u 15:01

VIZUELNI spektakl "Vavilon", oskarovca Dejmijana Šazela (dobio ga je za režiju "La la lend"), koji u četvrtak stiže u domaće bioskope, prati uspone i padove više likova tokom ere neobuzdane dekadencije i izopačenosti koja je vladala tokom dvadesetih godina prošlog veka, u počecima Holivuda.

СПЕКТАКЛ ВАВИЛОН У БИОСКОПИМА: Холивудске луде године

© 2022 Paramount Pictures

"Vavilon" predstavlja svojevrsni omaž Holivudu i sedmoj umetnosti i oslikava period Zlatne ere filmske industrije, ali govori i o ogromnoj ambiciji i nečuvenim ekscesima tog vremena. Glumačku ekipu predvode jedne od najvećih holivudskih zvezda današnjice Margo Robi i Bred Pit, koji su već jednom osvojili publiku kao glumački par u Tarantinovom filmu "Bilo jednom u Holivudu".

© 2022 Paramount Pictures

Bred Pit i Dijego Kalva

U ostalim ulogama pojavljuju se Dijego Kalva, Džovan Adepo, Li Jun, Džin Smart, a upečatljive epizode odigrali su i Tobi Megvajer, Olivija Vajld, Erik Roberts...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis