NOĆ KNJIGE OD 9. DO 11. DECEMBRA: Omiljena manifestacija svih knjigoljubaca

Novosti online

30. 11. 2022. u 12:50

Omiljena manifestacija svih knjigoljubaca Noć knjige održava se od 9. do 11. decembra u svim knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji i regionu.

НОЋ КЊИГЕ ОД 9. ДО 11. ДЕЦЕМБРА: Омиљена манифестација свих књигољубаца

Noć knjige

Čekaju vas odlični naslovi i gift program, sjajni popusti i pokloni iznenađenja!

Među naslovima koji se izdvajaju kao hitovi su novi roman Paula Koelja „Strelac", romantična komedija „Ne samo za Božić" Natali Koks, triler „Srećna Nova godina" Malin Sten, prvi roman Srđana Valjarevića „List na korici hleba", autobiografija slavnog glumca Vila Smita „Vil" i mnoge druge.  

Noć knjige

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

DRUGI DAN SEDNICE O KOSOVU I METOHIJI: Vučić poslao jasnu poruku Srbima - Ja vam garantujem samo jednu stvar