VEK OD ROĐENJA DUŠKA RADOVIĆA: Povodom jubileja biće predstavljena obimna monografija

V.V.S.

21. 11. 2022. u 12:20

VELIKI jubilej, sto godina od rođenja Duška Radovića, biće obeležen u utorak, 29. novembra, u Malom pozorištu "Duško Radović".

ВЕК ОД РОЂЕЊА ДУШКА РАДОВИЋА: Поводом јубилеја биће представљена обимна монографија

foto:Branko Belić

Povodom obeležavanja jubileja izašla je obimna monografiju "100 godina Duška Radovića", posvećena velikanu naše pisane reči koja će biti predstavljena u pozorištu koje nosi njegovo ime.

Boris Miljković, koji se zajedno sa Slavimirom Stojanovićem Futrom pobrinuo za nesvakidašnji izgled monografije, o radu na ovom kapitalnom izdanju izjavio je:

- Slobodan pad kroz ovaj ozbiljan kosmički prostor omogućila je Zorica Hadžić, bez nje naprosto ne bi bio moguć. No, ovaj skok takođe ne bi bio moguć bez padobrana u čijoj je izradi učestvovala cela porodica Radović, sve sa mojim drugom iz klupe, a njihovim sinom. Kako god to izgledalo nekom drugom, za mene je put u središte buduće knjige, pa tako i u središte mnogih života, bio spektakularan, kao skok Feliksa Baumgartnera. Jedina razlika je u tome što sam ja znao šta me čeka na kraju, a vi nećete, dok ne probate.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima