"NOĆNA FRAJLA" OBORILA NIŠLIJE SA NOGU: Otvorena sezona u niškom Narodnom pozorištu (VIDEO)

D. A.

10. 11. 2022. u 23:32

Predstavom "Noćna frajla" u režiji Branislava Mićunovića a po tekstu Aleksandra Popovića otvorena je nova sezona u niškoj Narodnom pozorištu.

НОЋНА ФРАЈЛА ОБОРИЛА НИШЛИЈЕ СА НОГУ:  Отворена сезона у нишком Народном позоришту (ВИДЕО)

Foto D. Alihodžić

Višeminutnim aplauzom nakon premijere predstave "Noćna frajla" publika je pokazala da joj se ostvarenje Branislava Mićunovića i niškog glumačkog ansambla predvođen slumcima  Aleksandrom Mihailovićem, Jasminkom Hodžić, Milošem Cvetkovićem i Sanjom Krstović dopao. Svedenih kostima i bez ikakve scenografije glumci su na "daskama" pokazali da su dorasli saradnji sa našim  uglednim rediteljem koji se odlučio da nipkoj publici podari predstavu po tekstu Aleksandra Popovića.

- Publika je nakon predstave izašla vidno uzbuđena što je pokazala velikom pažnjom i ogromnim i netipičnim aplauzom za jednu tamnu priču, tamne strane života pa mi se zato čini da je ova predstava našla put do gledačaca, kazao je reditelj Branislav Mićunović nakon premijere.

Upravnik niškog Narodnog ansambla Spasoje Ž.Milovanović pohvalio je glumačku ekipu i istakao da ovo nije "klasična repertoarska predstava već predstava koja zahteva ozbiljno promišljanje pozorišta.

Sanja Krstović koja tumači "Noćnu frajlu" kaže da se "ova predstava ne tumači već se oseća"

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (1)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost