GLEDAM drugi pokušaj "Močvare" sa svojom trinaestogodišnjom unukom. Posle dvadesetak minuta, ona ustaje i bez reči odlazi u drugu sobu. Pitam je "Ne gledaš?". Ona odgovara: "Ne gledam.

Komentari (3)

sahmat04

11.04.2022. 07:57

ja to ne gledam .Toplo preporucujem svima izbegavanje u sirokom luku.Zasto prvi program nas mlatretira sa ovakim nista serijama?Nikada nebi placao pretlatu da nisam nateran od drzave.

daremiki

11.04.2022. 10:05

Odlican prikaz serije!! Dosta toga mi je smetalo, i sad kroz tekst vidim i sta je to. Serija je previse hvaljena, a u sustini je dosadna i spora.

Zagorka

11.04.2022. 11:30

Gospodin Zečević, inače član Zavetnika i RRA buni se protiv prostačkih reči i izraza na Javnom servisu već duže vreme. Zanimljivo, nikada nisam čula da se buni protiv scena seksa uživo ili rečnika rasizma, mržnje pa i prostakluka koje možemo čuti i videti na Pinku, recimo u nedeljnom jutarnjem programu, što je, složićemo se porodičan termin. Niti se bunio, niti nešto uradio. Gospodin Zečević kritikuje filmove i serije s ideološke pozicije, njegova zapažanja su neargumentavona opšta mesta, njegovi zaključci nikada nisu potvrđeni primerima ili ne daj bože udubljivanjem i pokušajem razumevanja specifične autorske poetike. Sve je izrečeno arogantno, banalno i s željom da se uvredi-povredi. Slika i prilika kulturne politike danas.