Nove epizode hit serije "Tajne vinove loze" na RTS

Promo

10. 04. 2022. u 10:00

NOVE epizode serije „Tajne vinove loze" pratimo svakog radnog dana na Prvom programu RTS-a od 20 časova.

Нове епизоде хит серије Тајне винове лозе на РТС

Foto: Miša Obradović

Okosnica druge sezone serije "Tajne vinove loze" i dalje je vino, a dobro poznati likovi iz prve sezone našli su se pred novim izazovima - Vera i Vuk konačno žive zajedno u istočnoj Srbiji, posle dugo godina čekanja da se njihova ljubav realizuje. Vera, ipak, ne može da se navikne na novu situaciju. Stalno je proganjaju duhovi prošlosti. Priseća se svojih roditelja koji su tragično nastradali u saobraćajnoj nesreći, a dodatni problem joj je to što se njen bivši muž Nenad, za kojeg je verovala da je mrtav, zapravo krio u manastiru kao monah Ilarion.

Foto: Metro produkcija

Jelena, nakon razlaza sa suprugom Vukom, sada vodi vinariju "Tomović". U njenom životu pojavio se Kosta, stari prijatelj njenog pokojnog oca Radula. Jelenin otac je na sumnjiv način stekao svoje bogatstvo, a nisu najčistiji ni Kostini poslovi.

Foto: Metro produkcija

Kosta je došao iz Nemačke, a uskoro mu se pridružila i supruga Tea. Ko je Kosta, misteriozna ličnost, kontraverzni biznismen, dobrotvor, kako se predstavlja ili zlotvor, kako Vuk misli?

Foto: Metro produkcija

U 38 novih epizoda koje gledamo radnim danima na RTS1 videćemo zašto je ljubav Vere i Vuka stavljena na najveći test do sada.

Foto: Metro produkcija

Oni će morati da pokažu da su najjači onda kad im je najteže, jer ulog ovog puta nije samo njihov odnos, već čitava porodica, kao i vino za koje su se sve ove godine borili.

Foto: Metro produkcija

Glavne uloge igraju Vojin Ćetković, Milica Zarić, Sloboda Mićalović, Nebojša Milovanović, Marko Vasiljević, Anita Mančić, Nikola Kojo, Sena Ćorović, Nataša Janjić, Maša Đorđević i Dara DŽokić.

Foto: Metro produkcija

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

KUSTURIČINA KRITIKA SAVREMENOG ČOVEKA: Gleda filmove za odrasle, čeka da mu Bog pošalje najbolju ribu preko Fejsbuka