NAJPOPULARNIJA MEDICINSKA DRAMA: Četiri velike premijere na kanalu Foks lajf

N. D.

26. 02. 2022. u 13:18

POČETAK marta na kanalu FOKS Lajf biće u znaku velikih premijera. Očekuju nas nove sezone čak četiri velika naslova, među kojima je, svakako, najvažnija premijera 18. sezone serijala "Uvod u anatomiju".

НАЈПОПУЛАРНИЈА МЕДИЦИНСКА ДРАМА: Четири велике премијере на каналу Фокс лајф

Foto Foks

Međutim, od 1. do 3. marta na istom kanalu gledaćemo i nove sezone serija "Novi Amsterdam", "Vatrogasna stanica 19" i "To smo mi".

Najdugovečnija i najpopularnija medicinska drama na svetu "Uvod u anatomiju", koja se tokom skoro dve decenije prikazivanja okitila sa dva Zlatna Globusa i četiri Emi nagrade, stiže sa 18. sezonom na kanal FOKS Lajf, od 3. marta, četvrtkom, u 22.00.

Za sada je u Americi prikazano devet epizoda, koje će ovdašnji gledaoci pratiti svakog četvrtka, od 22.00. Serija se krajem februara vraća sa drugim delom sezone, koji bi trebalo da ima 11 epizoda.

Još nije poznato da li će Šonda Rajms sa svojim pobedničkim timom slaviti u ovom ciklusu 400. epizodu, koja bi trebalo ujedno da bude veliko finale. Snimanje je nekoliko puta odlagano zbog zaražavanja članova ekipe korona virusom.

Međutim, slavna šouranerka poručila je gledaocima da ne brinu. Jubilarnu epizodu će svakako gledati, jer je njeno TV čedo obnovljeno za 19. sezonu.

U prvoj epizodi zatičemo Meredit kako se preispituje šta će da radi sa svojim životom, nakon što je jedva preživela kovid. Ona putuje na kliniku Mejo u Minesoti, kako bi prisustvovala otvaranju biblioteke posvećene svojoj majci. Tamo se ponovo sreće sa doktorom Nikom Maršom, koga je lečila pre mnogo godina...

"MILION MALIH STVARI" I VATROGASCI

Dan ranije, utorkom od 21.00, startuje treća sezona serije "Milion malih stvari". Junaci hvaljenog serijala suočavali su se sa izazovima koji su odražavali naše strahove i probleme u stvarnom životu. Među njima je bila i pandemija, a prijatelji se ponovo okupljaju kako bi pomogli jedni drugima da savladaju nepredvidive životne prepreke.

Foto Foks

I dok se u stvarnom svetu ne nazire kraj pandemiji, peta sezona popularne američke drame "Vatrogasna stanica 19", koja stiže 3. marta, a emitovaće se četvrtkom od 21.00, donosi skok u budućnost u kojoj je konačno pobeđen kovid 19.

A za kraj - kraj. Došlo je vreme da se gledaoci popularne američke drame "To smo mi", čiji šesti i poslednji ciklus gledamo od 30. marta, sredom u 22.00, suoče sa tužnom istinom. Šesti ciklus od 18 epizoda o klanu Pirsonovih biće poslednji, a finale, kako najavljuju iz produkcije, neće ostaviti prostora za bilo kakve sumnje o nastavku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista