DOM NIJE NA PRODAJU: "Sarina republika" na kanalu Foks lajf

N. D.

10. 01. 2022. u 10:43

NOVA američka drama "Sarina republika", koju potpisuje scenarista i producent serije "Elementarno" Džefri Pol King, govori o tome na šta su sve ljudi spremni kako bi zaštitili prirodno okružnje u kojem žive.

ДОМ НИЈЕ НА ПРОДАЈУ: Сарина република на каналу Фокс лајф

Foto Foks

Od 11. januara, premijerno utorkom u 21.00, na kanalu Foks lajf, pratimo dešavanja iz gradića Grejlok iz Nju Hempšira, čiju je mirnu svakodnevicu narušilo otkrivanje veoma retkog minerala koltana, koji se upotrebljava u proizvodnji tehničke opreme. Uz podršku države, rudarska firma "Lajdon Indastriz" dolazi s planovima za rudarenje, koji uključuju prisilnu prodaju imovine meštana i uništenje živopisnog Grejloka. Nastavnica istorije iz srednje škole, Sara Kuper, i njeni sugrađani nisu nimalo srećni zbog novonastale situacije, iako su im čelnici rudarske firme obećali izgradnju novih domova.

Za Saru ovaj sukob postaje i ličan jer se njen brat i advokat Deni posle mnogo godina vratio u rodni grad kako bi zastupao "Lajdon Indastriz". Nakon što gradonačelnik Grejloka donese zakon na osnovu koga se posedi građana proglašavaju javnom imovinom, dozvolivši kompaniji da započne rudarenje, Sara će učiniti sve da spreči rušenje grada. U misiji požrtvovane nastavnice pridružuju se Maja, koja se nedavno sa ocem doselila u Grejlok, autsajder Tajler i gradonačelnikova kći Bela. Da bi postigla svoj cilj, Sara odlučuje da proglasi otcepljenje Grejloka od Sjedinjenih Američkih Država.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega