NAPETI TRILER: Otkupljena prava za "Jezu" Ali Rejnolds u 23 zemlje, snima se i serija po romanu

D.B.M.

26. 10. 2021. u 22:15

Roman "Jeza" Ali Rejnolds, namenjen je strastvenim čitaocima napetih trilera čija je radnja smeštena u neobične, gotovo filmske predele.

НАПЕТИ ТРИЛЕР: Откупљена права за Језу Али Рејнолдс у 23 земље, снима се и серија по роману

Vulkan

Prava za objavljivanje ovog romana prodata su u 23 zemlje, a biće preveden na 22 jezika. Kompanija "Firebird pikčrs" otkupila je prava za TV seriju.

Visoko u planini, napušteno skijalište otkriva godinama čuvane tajne. Ljudi takmičarskog duha, igra uma i opasno prirodno okruženje čine roman "Jeza" toliko uzbudljivim da se čita bez daha.

Mila je pozvana na okupljanje starih prijatelja u skijalište u francuskim Alpima, gde je završila snoubording karijeru. Iako se radije ne bi vraćala na mesto razočaranja, poziv dolazi od Kurtisa, čoveka kojeg ne može da odbije. Kada Mila i ostali prijatelji stignu na mesto okupljanja, postaje im jasno da nešto ozbiljno nije u redu: skijalište je pusto, a žičare kojima su stigli do vrha prestale su da rade.

U hotelu ih čeka uputstvo za igru, osmišljenu tako da njeni akteri otkriju svoje najdublje tajne. Ona bi trebalo da ih podseti na njihovu prijateljicu, prelepu i nepobedivu snouborderku Saskiju, koja je misteriozno nestala pre nekoliko godina, i svi su mislili da je mrtva.

Zaglavljena u odmaralištu, Mila nije sigurna šta je gore: čudne stvari koje su ih zadesile po dolasku ili snežna oluja koja preti da ih zatrpa svakog trena. Jedino zna da nikome ne sme da veruje. Neko ih je okupio da bi saznao istinu o Saskiji i neće ih pustiti dok ne dobije sve odgovore. Ako ne bude pažljiva, Mila bi mogla da bude sledeća žrtva...

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO: Žiža Radivojević - Stranci koji su zadužili Srbiju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna