"REKAO SAM SEBI - ŽIVIĆU, TI SI SREĆAN ČOVEK": Ovako je glumac nekada govorio o ženama i prijateljstvu - sve je oduševljavao svojim stavovima

Novosti onlajn

15. 10. 2021. u 12:59

GLUMAC Marko Živić preminuo je juče u 49. godini od posledica virusa korona.

РЕКАО САМ СЕБИ - ЖИВИЋУ, ТИ СИ СРЕЋАН ЧОВЕК: Овако је глумац некада говорио о женама и пријатељству - све је одушевљавао својим ставовима

Foto: Printskrin/Jutjub

On je tokom svog gostovanja u jednoj emisiji oduševio sve svojim stavom o ženama, porodici, ali i svojom životnom filozofijom.

- Žene su tri puta pametnija bića od nas, mudrija bića, istrajnija, ali ima samo jedan problem, ženu u životu može da poremeti srce i onda sve ove kategorizacije padaju u vodu - rekao je Živić tada i onda istakao da je danas najveći izazov za ženu da ostane žena, a za muškarca da sačuva tu ženu.

- Trudim se da mi svaki momenat bude sreća i kad je nesreća. Mnogo stvari mi se desilo u životu, verovatno i svima nama, za koje smo mislili da su dosta loše po nas, a u stvari su donele dosta toga dobrog - rekao je pokojni glumac i otkrio za koga najviše brine.

- Najviše brinem za porodicu. Kad sam tužan plačem, kad je nepravda reagujem.

Marko je bio vrlo iskren u intervjuu, te je otkrio šta je to najvrednije što je pokupio iz porodice.

- Poštenje. Moj otac, koji je nedavno preminuo, bio je magistar arhitekture i on je bio važan čovek i u mom životu i u drugim životima i on je izlagao u Japanu neke svoje radove i onda kad god je dolazio odatle, on je govorio "Mi nikad tako pošteni nećemo biti".

Živić je na kraju razgovora sa voditeljkom zaključio da je srećan čovek.

- Nedavno sam proslavio 44. rođendan i hteo sam da skupim neko muško društvo i onda sam pogledao sto u beogradskom restoranu, za tim stolom je bilo 15 ljudi raznih profesija, ja sam shvatio tad da nijedna osoba za tim stolom nije moj prijatelj manje od 10 godina, a neki i 40 i onda sam ja rekao: Živiću, ti si srećan čovek - rekao je pre tri godine glumac Marko Živić u emisiji "Život nas uči".

ZAPRATITE NPORTAL FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024