ČUVENI PLASIDO DOMINGO STIGAO U BEOGRAD: Jedan od najvećih tenora današnjice održaće koncert u srpskoj prestonici

Novosti online

05. 09. 2021. u 20:34

ČUVENI Plasido Domingo stigao je u Beograd, a dočekao ga je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

ЧУВЕНИ ПЛАСИДО ДОМИНГО СТИГАО У БЕОГРАД: Један од највећих тенора данашњице одржаће концерт у српској престоници

EPA/EFE

- Dočekao sam večeras Plasida Dominga, najveću opersku zvezdu današnjice, koji je doputovao u Beograd - istakao je zamenik gradonačelnika.

- U ime Beograđanki i Beograđana poželeo sam mu dobrodošlicu u naš grad.

U sredu uveče na Tašmajdanu uživaćemo svi u njegovom koncertu. Plasido mi je otkrio tajnu ko će biti njegov poseban gost na koncertu. Pozvao je devojčicu Kristinu Vasić iz Paraćina, mladu saksofonistkinju da nastupi na njegovom koncertu u sredu. Ona je prošle godine bila finalistkinja evropskog takmičenja za mlade virtuoze koje je održano u Budimpešti. Domingo je Kristinu zapazio kao član žirija i usledio je poziv. Kristina je već nastupala sa njim na nekim koncertima ali se o tome u Srbiji malo zna.
Beograd pobeđuje - naveo je Vesić.

BONUS VIDEO - VESIĆ SPREMAO PALAČINKE ZAPOSLENIMA: Pogledajte kako to izgleda

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

BAJKA O POZORIŠTU: Jubilarno izvođenje predstave u režiji Miloša Jagodića u Pirotu