"JA, FEĐICA" U ATELJEU 212: Sećanje na velikog Feđu Stojanovića

V.V.S.

05. 07. 2021. u 15:10

U SARADNjI Ateljea 212 i Belefa, 6.aprila na Sceni "Mira Trailović", održaće se scensko čitanje teksta "Ja, Feđica",u znak sećanja na preminulog kolegu i dugogodišnjeg člana ansambla Feđu Stojanovića, ali i sve dramske umetnike koji su nas napustili u ovim teškim vremenima.

ЈА, ФЕЂИЦА У АТЕЉЕУ 212: Сећање на великог Феђу Стојановића

Foto: Nikola Fifić

Ovaj događaj režiraće Erol Kadić, a u programu učestvuju Gorica Popović, Aljoša Vučković, Gordan Kičić, Jelena Gavrilović, Vlada Maričić i Ljubisav Milunović.

Dizajn zvuka i video potpisuje Dragan Stevanović Bagzi,a dizajn svetla Marko Đokić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)