ANĐELA ĐURAŠKOVIĆ MRĐA: Imala sam osećaj da ću izvući dobitnu kombinaciju, ali volim i da uživam u trilerima i ljubavnim romanima

Dušan Cakić

20. 06. 2023. u 08:05

POPULARNO TV lice i voditeljka Jutarnjeg programa "Jutro" na TV Prva Anđela Đurašković Mrđa pleni publiku kraj malih ekrana šarmom i lepotom.

АНЂЕЛА ЂУРАШКОВИЋ МРЂА: Имала сам осећај да ћу извући добитну комбинацију, али волим и да уживам у трилерима и љубавним романима

Foto: Prva

Samo za "TV Novosti" otkriva da li i koliko joj pada teško što ustaje svakog dana pre svitanja, kao i da li uveče leže da spava "na vreme". Istakla je da se u svim televizijskim formatima dobro snalazila, ali da je jutarnji program jedini format na kom se ne dolazi do prezasićenja. Istakla je koji su njeni hobiji i koju literaturu preporučuje za vrele letnje dane, ali i kakve projekte priprema i na kom životnom planu.

Foto: Prva

*Gledamo vas u Jutarnjem programu "Jutro", može li majka malog deteta sebi da dozvoli luksuz da odspava malo u toku dana?

- Retko kada spavam u toku dana, jer mi obaveze oko deteta ne dozoljavaju, ali se trudim da uveče legnem na vreme. Muž preuzme uspavljivanje sina, a ja sam u krevetu već oko 9-10 uveče.

*Radili ste na različitim TV formatima, koji vam najviše prija i odgovara vašem senzibilitetu?

- Uživala sam na svakom projektu na kom sam bila angažovana, međutim "Jutro" je jedini na kom ne dolazi do prezasićenja, jer su teme uvek aktuelne i važne. Uživam svakoga dana u svom programu.

*Da li pamtite neki intervju zbog koga ste bili nervozni, ili koji vam je predstavljao pravi izazov?

- Svaki intervju mi je izazov, ne potcenjujem nijednog gosta. Volim da se temeljno pripremim za svaku temu i da od sagovornika izvučem nešto što do tada nigde nije rekao.

*Svojevremeno ste vodili i igre na sreću i jednom ste izgovorili odlučujući broj koji je upotpunio niz za najveću loto sedmicu u istoriji Državne lutrije Srbije, od čak šest miliona! Možete li sa čitaocima da podelite to iskustvo. Kakav je osećaj usrećiti nekoga sa tolikim novcem?

- To je bilo pre, sada već, pet godina. Imala sam osećaj da ću izvući dobitnu kombinaciju i pripremala sam se za to. Čak mi je i reakcija bila blaga s obzirom na to koliko je bila premija, baš zato što mi je intuicija govorila da ćemo izvući dobitnika.

Foto: Prva

*Važite za damu od stila, na koji način birate garderobu i haljine za snimanja?

- Garderobu biram u dogovoru sa stilistima. Trudim se da se ne mešam mnogo, jer kolege zaista znaju svoj posao i uvek mi donesu nekoliko kombinacija od kojih ja izaberem ono što mi se najviše dopada. Ima dana kada nisam u potpunosti zadovoljna kako izgledam, ali sam prevazišla taj momenat da se loše osećam zbog garderobe. To kako sam obučena, našminkana ili kakva mi je kosa uopšte ne može da utiče na raspoloženje u programu.

*Koji su vam hobiji?

- Otkako sam postala mama, potrebe deteta su ispred mojih, ali se trudim da treniram, prošetam sa svojim psom, čitam knjige, popijem kafu sa drugaricama i odem na večeru sa mužem.

*Koje knjige volite da čitate, a koji film vas je rasplakao?

- Trilere i ljubavne drame uglavnom čitam. Najskorije sam pročitala "Kad padnu maske" i eto neka to bude preporuka za morsku literaturu. Nedavno sam po stoti put plakala uz "Beležnicu".

*S obzirom na to da imate značajno iskustvo u radu na različitim formatima, da li imate neke nove projekte u planu?

- Kao što sam već rekla, "Jutro" je moj format i ne vidim sebe van toga u budućnosti. A biće novih projekata na privatnom planu.

BONUS VIDEO:

U ŽIVOTU SPAJAM NESPOJIVO | Sa zvezdama na ti | Br. 15 | Emir Đulović

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona