BRAĆA OD KOJIH STRAHUJE VOJVODINA! Odrobijali brutalni zločin, pa na slobodi maltretiraju meštane

Novosti online

30. 04. 2021. u 20:40

VOJVODINA ne pamti monstruozniji zločin od brutalnog ubistva starice u Sigetu kraj Novog Kneževaca. Brutalne ubice – rođena brađa odrobijala su pet godina, a potom izašla na slobodu. Prvim danima na slobodi mlađi brat je ponovo uhapšen i to zbog porodičnog nasilja.

БРАЋА ОД КОЈИХ СТРАХУЈЕ ВОЈВОДИНА! Одробијали брутални злочин, па на слободи малтретирају мештане

Novosti

Te aprilske maglovite večeri 2011. ubijena je Irena Mesaroš, povučena starica u 79. godini života. Živela je posle smrti supruga sama u kući što su dobro znale njene komšije M. L. (tada 17 godina) i dve godine mlađi R. L. Dečaci su znali da je starica dobila penziju pa su se nameračili da joj otmu.

Sačekali su da padne mrak i došli pred njenu kapiju. Odmah se začuo lavež psa vezanog u dvorištu. Irena je otvorila vrata kuće u nameri da vidi šta se dešava. Čim je zakoračila mlađi brat je počeo besomučno da je udara. Mučki je tukao drvenin štapom dok nije pala, ne davajući znake života.

Tinejdžeri su upali u kući i počeli da traže novac. Ali, novca nije bilo. Uzeli su sa stola načetu tortu i otišli. Zločin je sutradan otkrio komšija. Nešto kasnije, tokom uviđaja, policija je pronašla novac. Ispod jastuka je bila penzija od 11.000 dinara.

Maloletnici su omah priznali zločin. I osuđeni su, zbog godina starosti, na najvću zakonsku kaznu. Dobili su po pet godina dobije.

Ipak, tu se ne završava priča o monstumima iz Sigeta koji se vraćaju kući posle odležane kazne. Maloletnički zatvor na njih nije delovao. Tako je već tokom prvih dana slobode R. L. počinio novo delo. Istukao je majku i starijeg brata, teško ih povredio. Ponovo je završio u zatvoru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna