UBIO ŽENU, PA TELO SAKRIO U FIOKU KAUČA? Novi detalji brutalnog ubistva Srpkinje u Austriji

Novosti online

23. 03. 2021. u 15:32

NENAD L. (26) koji je osumnjičen da je ubio svoju suprugu Dajanu Lazarević (23), nakon zločina je iskasapljeno i krvavo telo supruge navodno spakovao u fioku za posteljinu kauča, kako dadilja koju je pozvao da pričuva decu ništa ne bi videla, pišu portali!

УБИО ЖЕНУ,  ПА ТЕЛО САКРИО У ФИОКУ КАУЧА? Нови детаљи бруталног убиства Српкиње у Аустрији

Foto: Facebook

Podsetimo, Nenad L. iz Kušiljeva kod Žabara, posle zločina se predao policiji, a saslušan je prekjuče u Salcburgu.

- On je ispričao da je u nedelju uveče došao na vrata svoje supruge, koja ga je pustila da uđe u stan, a potom su počeli da se raspravljaju jer mu je ona rekla da želi da se razvede od njega. U naletu besa, dograbio je kuhinjski nož i počeo da je ubada po grudima i vratu - navode mediji:

- Nisam imao nameru da je ubijem, nisam zbog toga došao - preneli su Nenadove reči sa saslušanja policijski zvaničnici.

U stanu su za vreme ubistva, bile i ćerkice bračnog para.

- Jedna devojčica ima četiri godine, a druga samo sedam meseci. One nisu ništa primetile, a policija ih je predala bakama i dekama koji će brinuti o njima - navode austrijski mediji.

Stalno su se svađali

Kako su za Kronen cajtung ispričale komšije Dajane Lazarević, Milica i Alesandro, bračni par se mnogo svađao. - Znali smo kakav je, stalno su bili u sukobu. Već je bio u zatvoru - rekle su komšije i prijatelji ubijene.

Nenad L. i ranije je prijavljivan za nasilje, a po svedočenju rođaka, nasrtao je na tasta i taštu, kao i na Dajanu nožem.

- Nenad, koji je automehaničar, bio je dobro poznat policiji. Krajem februara je osuđen na jednogodišnji zatvor, a već je dva meseca proveo u pritvoru. On je uhapšen 25. decembra na katolički Božić jer je jednog Dajaninog rođaka izbo nožem, ali i zato što je više od dve godine maltretirao suprugu - tukao ju je, davio, udarao i napadao kad god je mogao - navode mediji i nastavljaju:

- U presudi se navodi i da joj je upućivao otvorene pretnje smrću i govorio "Zaklaću te" - pišu mediji.

Nenad L. u vreme ubistva imao je zabranu prilaska supruzi na 300 metara i zabranu dolaska u stan, potvrdio je okružni sud u Salcburgu.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024