KROZ PROZOR PROSIPAO DROGU? Uhapšen muškarac iz Čačka u okviru akcije "Gnev"

V. ILIĆ

17. 03. 2021. u 16:12

ČAČANSKI policajci, u okviru akcije “Gnev”, uhapsili su I. R. (33) iz Čačka, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i prodaja opojnih droga.

КРОЗ ПРОЗОР ПРОСИПАО ДРОГУ? Ухапшен мушкарац из Чачка у оквиру акције Гнев

Foto: MUP

I. R. koji je bio suvozač u „škodi“ se sumnjiči da je kroz prozor prosuo beli prah za koji se sumnja da je amfetamin, nakon što je policija noćas, pola sata nakon ponoći, u Preljini pokušala da zaustavi ovaj automobil kojim je upravljao dvadesetsedmogodišnji muškarac. 

Vozač se tom prilikom oglušio o naređenje policije i nastavio da se kreće ka Ovčar Banji. Nakon toga je u naselju Parmenac zaustavio automobil, iz koga je istrčao I. R, preskočio zaštitnu ogradu i ušao u reku, a policija ga je odmah uhvatila i uhapsila.  Policija je oko 40 grama praha, za koji se sumnja da je amfetamin, pronašla na mestu gde je bačen, kao i u suvozačevim vratima.

I. R. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Čačku. Protiv dvadesetsedmogodišnjeg vozača, po nalogu nadležnog tužilaštva, biće podneta krivična prijava za krivično delo neovlašćena proizvodnja i prodaja opojnih droga u saizvršilaštvu, kao i  prekršajna prijava zbog nasilničke vožnje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)