POTRESAN OPROŠTAJ OD UROŠA (19): Stotine belih balona poletelo u nebo za tragično nastradalog prijatelja

V. I.

08. 03. 2021. u 19:26

NA stotine belih balona poletelo je ka nebu sa centralnog gradskog trga u Čačku, i to je bio poslednji oproštaj prijatelja i rodbine od devetnaestogodišnjeg Uroša J., maturanta čačanske Gimnazije, koji je u subotu veče poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći.

ПОТРЕСАН ОПРОШТАЈ ОД УРОША (19): Стотине белих балона полетело у небо за трагично настрадалог пријатеља

Foto: V.I.

Da podsetimo, nezgoda se dogodila kada je Urošev drugar N. D. (18) vozeći automobil “folksvagen polo”, usled neprilagođene brzine, prešao u suprtonu traku, udario u betonski propust i od siline udara se odbio, preleteo preko obližnje  ograde i završio u dvorištu udaljenom oko 20 metara od mesta nesreće.

- Uroš je bio odličan prijatelj i u svakom smislu mladić za primer. Ovo je zaista velika tragedija. Maštali smo o nekim zajedničkim planovimna, fakultetu, a sada je to sve zauvek otišlo sa njim – pričali su njegovi drugari koji su došli na gradski trg.

U vozilu se osim Uroša i vozača N. D. nalazio još jedan mladić, koji je zbog teških povreda prevezen u Klinički centar u Kragujevcu. Mladić koji je vozio u stabilnom je zdravstvenom stanju, a protiv njega biće podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)