TELO PRONAŠAO PRIJATELJ PORODICE: Tragičan kraj potrage za mladim Nišlijom, od Jovana se oprostio i violinista Nemanja Radulović

J. Ć.

21. 02. 2021. u 21:04

MATURANT Umetničke škole iz Niša Jovan Veselinović (18), koji je nestao u sredu oko 23 sata, pronađen je u nedelju oko 10 sati mrtav na zapuštenom gradilištu zgrade u Ulici Branka Krsmanovića u Nišu.

ТЕЛО ПРОНАШАО ПРИЈАТЕЉ ПОРОДИЦЕ: Трагичан крај потраге за младим Нишлијом, од Јована се опростио и виолиниста Немања Радуловић

Mesto gde je pronađeno telo / Foto J. Ć.

Za nestalim mladićem je od četvrtka tragao veliki broj pripadnika niškog MUP-a i građana. Telo je pronašao je, kako saznajemo, prijatelj porodice.

Prema prvim saznanjima, mladić se ubio skočivši sa zgrade. Pretpostavlja se da je telo tu nekoliko dana, ali da je bilo nemoguće uočiti ga zbog žbunja koje se nalazi kod tog nedovršenog objekta.

Njegova majka Milica Cvetković kaže da je policija porodici saopštila da je njihov Jovan nastradao pod nerazjašnjenim okolnostima.

- Još ne znamo da li je nesrećan slučaj ili ubistvo. U toku je obdukcija koja će dati odgovore - izjavila je majka Milica.

Policija je obavila uviđaj, a prema prvim informacijama, povrede na telu pokazuju da je smrt posledica pada sa zgrade. Jovanovo telo identifikovao je njegov otac koji je dan ranije došao iz Švajcarske gde trenutno živi...

OPROŠTAJ NEMANjE RADULOVIĆA

DIRLjIVIM rečima se od Jovana Veselinovića oprostio svetski priznati violinista, Nišlija Nemanja Radulović na svom fejsbuk-profilu:

- Putuj sa anđelima, Jovane, mnogo mi je žao. Najveća podrška tvojima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

KO ĆE DA NAPIŠE REZOLUCIJU O SRPSKIM ŽRTVAMA U SREBRENICI? Porodice žrtava ogorčene sramnim planovima dela međunarone zajednice