MASOVNA TUČA U KAFANI: Intervenisala i žandarmerija, 20-tak mladića ukrstilo pesnice, petoro završilo u bolnici

Tanjug

13. 02. 2021. u 01:08

U KAFANI "Bećarac" u Novom Sadu u petak uveče oko 22 časa došlo je do masovne tuče, u kojoj je učestvovalo dvadesetak mladića

МАСОВНА ТУЧА У КАФАНИ: Интервенисала и жандармерија, 20-так младића укрстило песнице, петоро завршило у болници

Foto: MUP

Kako se navodi, do tuče je došlo u kafani u Temerinskoj 20, koja bi trebalo da je zatvorena zbog epidemioloških mera.

Portparol Hitne pomoći Zoran Krulj rekao je za 021.rs da je povređeno pet muškaraca, a da je Hitna pomoć intervenisala na poziv policije.

Mladići od 25, 21, 25 i 23 godine zbrinuti su na licu mesta i prevezeni na Odeljenje hirurgije, dok je muškarac od 26 godina dobio uput za hirurgiju.

Kako se navodi, mladići su bili pod dejstvom alkohola.

Ilustracija Foto: M. Nićiforović

Portal navodi da je više patrola redovne, kao i interventne jedinice uz asistenciju žandarmerije intervenisalo i prekinulo tuču, a potom su priveli veći broj osoba.

U dogovoru sa tužilaštvom i nakon istrage biće podnete krivične prijave.

Na lice je izašla i komunalna milicija, sanitarna inspekcija i druge službe, kako bi se pokrenuo postupak protiv objekta koji je kršio zakon i epidemijske mere time što je radio posle 20 časova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)