PRVE FOTOGRAFIJE SA MESTA UDESA: Strašan sudar u Bulevaru Oslobođenja, slupali se automobil i autobus!

Novosti online

07. 02. 2021. u 08:54

U BULEVARU Oslobođenja u Beogradu jutros oko sedam sati, sudarili su se automobil “Alfa romeo GT” koji je vozila 26-godišnja devojka i autobus gradskog prevoza na liniji 30, za čijim volanom je bio 38-godišnji muškarac.

ПРВЕ ФОТОГРАФИЈЕ СА МЕСТА УДЕСА: Страшан судар у Булевару Ослобођења, слупали се аутомобил и аутобус!

Foto: Printskrin

Prvi rezultati istrage ukazuju da se automobil kretao Bulevarom Oslobođenja ka Slaviji i da je nakon gubitka kontrole, vozilo izletelo u levu stranu, probilo zaštitnu ogradu i prešlo u suprotnu kolovoznu traku, gde je udarilo u čeoni deo autobusa.

Povređenih osoba, srećom nije bilo. Na licu mesta bio je obustavljen saobraćaj tokom uviđaja.

Na mesto udesa došao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić, koji je nalozio komunalnim službama da odmah nakon policijskog uviđaj osposobe važnu saobraćajnicu za normalno funkciononisanje.

Saobraćaj je normalizovan oko 7:40h.

(Pink)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)