RAZBIJENA ŠTAMPARIJA LAŽNIH EVRA U PANČEVU: Uhapšena sedmorica falsifikatora, evo koje su apoene lažirali

Novosti online

27. 01. 2021. u 16:22

PO NALOGU Tužilaštva za organizovani kriminal nakon višemesečnog predistražnog postupka policija je danas uhapsila četvoro osumnjičenih za izradu lažnih evra u štampariji u Pančevu, koji je stavljan u opticaj na teritoriji Republike Srbije.

РАЗБИЈЕНА ШТАМПАРИЈА ЛАЖНИХ ЕВРА У ПАНЧЕВУ: Ухапшена седморица фалсификатора, ево које су апоене лажирали

Foto: Uprava Carina

Uhapšeni su R.B., P.S., Ž.D. i D.G. zbog sumnje da su izvršili krivična dela: udruživanje radi vršenja krivičnih dela i produženo krivično delo falsifikovanje novca, saopštilo je tužilaštvo.Sumnja se da su uhapšeni od septembra 2020. do danas stavljali lažni novac u eurima u opticaj u apoenima od 50 i 200 eura.

Takođe, na drugoj adresi u Pančevu vršila se kompjuterska priprema za izradu lažnog novca koji se potom štampao. Prilikom jednog od pretresa koji se trenutno odvijaju oduzeta je veća količina lažnog novca. Pretresi na više lokacija su u toku.

Osumnjičenima je određeno policijsko zadržavanje i oni će uz krivičnu prijavu biti sprovedeni u Tužilaštvo za organizovani kriminal.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)