BOSILJKA (79) NIJE MOGLA DA POBEGNE OD PLAMENA: Detalji stravičnog požara u LJigu u kom je stradala žena

B.P.

25. 01. 2021. u 14:29

U SELU Gukoš kod Ljiga, od opekotina je preminula Bosiljka M. (79), nakon požara koji je u nedelju oko 15,30 časova izbio u njenoj kući u kojoj je sama živela. Plamen je, navodno, pojavio na instalacijama na njenim invalidskim kolicima čiji se motor pokreće električnim akumulatorom, ali će definitivni uzrok požara utvrditi istraga.

БОСИЉКА (79) НИЈЕ МОГЛА ДА ПОБЕГНЕ ОД ПЛАМЕНА: Детаљи стравичног пожара у Љигу у ком је страдала жена

Petar Milošević

Bosiljka se, saznajemo, u svojoj porodičnoj kući kretala isključivo pomoću invalidskih kolica. O njoj je brinula ćerka koja živi u Ljigu, svakodnevno je obilazila majku i pružala joj svu neophodnu pomoć i negu.

Prema prvim rezultatima istrage, nezvanično saznajemo, zapalio se naslon invalidskih kolica, od čega je nesrećna starica zadobila teške opekotine po telu, od kojih je preminula. Najverovatnije, saznajemo nezvanično, plamen je izbio u električnom motoru invalidskih kolica. Nisu uočene nikakve sumnjive okolnosti, niti ima elemenata krivičnog dela.

- Nismo ni slutili šta se strašno desilo, dok odjednom pred Bosiljkinu kuću nije stiglo vatrogasno vozilo iz Ljiga – kažu žitelji Gukoša.

- Tada smo saznali da je Bosiljka stradala u požaru koji je izbio. To je smrt u najtežim mukama, jer nije mogla da pobegne od plamena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije