UŽAS U NIŠU: Teško povređen radnik na gradilištu „Delta siti”

J. ĆOSIN

23. 01. 2021. u 18:45

RADNIK na gradilištu tržnog centra ,,Delta siti” teško je povređen i hitno prebačen u Urgentni centar Niš, u nezgodi koja se dogodila danas oko 13:30 a u policiji kažu da su o svemu obaveštene nadležne inspekcije.

УЖАС У НИШУ: Тешко повређен радник на градилишту „Делта сити”

Foto: J. Ćosin

U Kc Niš kažu da je radniku dmah po prijemu u UC, urađena hitna, kompletna dijagnostika, prilikom koje su utvrđene teške ortopedske povrede donjih ekstremiteta, karlice i rebara, zbog čega je pacijent odmah hospitalizovan u intenzivnoj nezi Klinike za anesteziju, radi daljeg, 24-časovnog praćenja vitalnih parametara. 

-  U toku je konzilijarno sagledavanje pacijenta, nakon čega će biti određen dalji tok lečenja. Diše spontano i kako trenutno, neposredno, nije životno ugrožen, hirurška intervencija će najverovatnije biti obavljena kada zdravstveno stanje bude potpuno stabilno - kažu u KC Niš.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju