ODUZET JE ŽIVOT MOM ŽIVOTU: Sestra ubijene Bisere u šoku kaže - Kada bi mogla, rekla bi mi da joj čuvam Šejlu i Amana

Novosti online

18. 01. 2021. u 21:08

- BISERA i ja smo odrasle zajedno, bile smo nerazdvojne. Bila je uvek uz mene kao starija sestra, spavale smo u istom krevetu, jele iz istog tanjira...

ОДУЗЕТ ЈЕ ЖИВОТ МОМ ЖИВОТУ: Сестра убијене Бисере у шоку каже - Када би могла, рекла би ми да јој чувам Шејлу и Амана

Foto, Fejsbuk/Bisera Turković

Uvek se šalila i pravila dobru atmosferu i u ovom poslednjem periodu kada su svi znali da ima problema...

Ovako priča Belkiša Osmanlić, sestra ubijene Bisere Š. koju je sa majkom Šefikom i ocem Fehimom ubio Endin T, a zatim izvršio samoubistvo nekoliko sati kasnije.

Endin je upao na porodičnu proslavu u selu Rasno u sjeničkom kraju, pošto je Biserin brat Bekim slavio rođenje deteta. U svom krvavom piru Endin je povredio i Bekima i još dvoje rođaka i pobegao.

Kako nam je ispričala Biserina sestra, ona je u selo Rasno, u svoj rodni kraj, iz Nemačke došla zbog rođenja deteta.

- Mnogo je bila vezana za svoju porodicu, posebno za brata. U svoj rodni kraj je došla zato što je brat trebalo da dobije dete i došla je da bi bila uz snaju i njega. U međuvremnu ja sam se udala, bila je uz mene. Ispratila me, ona me je spakovala, plačući. Samo oni koji nas znaju, znaju koliko smo bile vezane - priča nam neutešna žena.

Kako kaže, Bisera je bila veoma vedra osoba i uvek se smejala, uprkos problemima koje je imala.

- Uvek se šalila i pravila dobru atmosferu i u ovom zadnjem periodu kada su svi znali da ima problema. Svi su to znali i svi su živeli teško sa tim ali se na njoj to nije moglo videti, bila je jaka zbog svoje dece i uvek se nadala da će se to dobro završiti - kaže Biserina sestra.

Foto: Privatna arhiva

Njih dve nisu bile rođene sestre, ali pošto rođenije nisu imale, odlučile su da to budu jedna drugoj. Bisera je, kaže, uvek bila uz nju, spavale su u istom krevetu, jele iz istog tanjira.

- Mnogo smo ličile jedna na drugu, a delile smo i tugu i radost. Ona je bila jedna jaka devojka, na njenom licu se nikada nije mogla videti tuga, vešto je prekrivala sve probleme. Mogla sam ja to uvek da osetim i uvek sam znala do detalja svaki njen problem... Ali uvek! - priča ona.

Bisera je volela da druge čini srećnim. Bila je dobra majka, kaže sestra, a volela je svu decu ovog sveta.

- Bez nje više ništa nema smisla. Ubijen je najlepši osmeh. Oduzet je život mom životu. Ona je bila posebno stvorenje. Imala je velike planove, maštala da joj deca budu uspešna. Onda kada smo mi tugovali zbog nje i zbog svega sto proživljava, ona je tešila nas, kao da se njoj ništa ne dešava... Jedino što sada mogu da uradim za nju je da budem uz našeg brata koji je ovo preživeo. Znam kada bi mogla, rekla bi mi da joj čuvam Šejlu i Amana. To ću se potruditi za moju ružu rumenu - kaže neutešna žena.

Njihov brat Bekim je dobro, operisan je i u stabilnom je stanju.

Foto: N. Kočović/Facebook

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

KAKO POBEDITI HEROIN: Priče iz hronike - Gost Novosti izlečenini zavisnik od droga Nebojša Jovanović (VIDEO)