OVO SU ŽRTVE MASAKRA U SJENICI: Enedin zavio celu porodicu u crno, danas obdukcija tela ubijenih (FOTO)

Novosti online

17. 01. 2021. u 10:35

JUČERAŠNjE ubistvo koji se dogodio u selu Rasno, duboko je potreslo meštane tog kraja i celu Srbiju.

ОВО СУ ЖРТВЕ МАСАКРА У СЈЕНИЦИ: Енедин завио целу породицу у црно, данас обдукција тела убијених (ФОТО)

Foto: N. Kočović/Privatna arhiva

Enedin T. (44) osumnjičen je da je ubio svoju bivšu ženu, tasta i taštu. Ubijeni su Fehim Š. (64), Šefka Š. (60) i Bisera Š. (44). Ranjen je Bekim Š. (35), dok su još dvoje njihovih rođaka koji su se nalazili u kući u vreme ubistva, Zineta A. i Nevzat A, takođe ranjeni.

Prema nezvaničnim informacijama, Enedin se rano ujutru pojavio u domu Fehima Š, u kojem su bile i komšije. Došlo je do rasprave i svađe, nakon čega je on zapucao.

Bisera, Fehim i Šefka/Foto: Privatna arhiva

 

Nakon trostrukog ubistva i ranjavanja još troje ljudi, Enedin je pobegao u nepoznatom pravcu. Jake policijske snage, uz podršku helikoptera, po veoma hladnom vremenu, snegu i vetru, satima su pretraživale ovaj deo Pešterske visoravni.

Osumnjičenog su locirali u njegovom rodnom selu Doliće, blizu granice sa Crnom Gorom, zbog čega su prethodno bili blokirani putni pravci da ne bi prešao u drugu državu.

Nakon što su policajci pozvali pojačanje i opokolili ga, uvidevši da ne može da pobegne, ubica Enedin T. je izvršio samoubistvo.

Na Odeljenju patologije i sudske medicine Opšte bolnice u Novom Pazaru danas je obdukcija tela ubijenih.

Nakon obdukcije tela će biti predata porodici koja će organizovati sahranu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024