SRBIJA je u šoku posle objave da je uhapšen reditelj Miroslav Mika Aleksića, koga je mlada glumica Milena Radulović (26) optužila da ju je silovao dok je maloletna pohađala njegovu školu glume.

Komentari (6)

Nije teško biti normalan

17.01.2021. 22:05

Ne postoje "mnogi" jer NISU većina, već postoje "neki" kao manjina... TI su samo u mogućnosti da se eksponiraju jer im se, na primer, "posvećuje prostor i pažnja" NE ZASLUŽENO. Po obrnutoj logici bi za TE moglo da se "konstatuje" da su "mnogi od njih" pedofili, seksisti, deo kriminalnog miljea trgovine bebama i decom ili pedofila ubica i silovatelja?!? Da, zato ne treba kvalifikovati OVU grupu komentatora sa "MNOGI"... Niti su većuna, niti su većinski stav, čak ni većinsko mišljenje... da ne dotičemo sociološku i moralnu prirodu, bez uplitanja krimogenosti i kriminala...

lala

17.01.2021. 22:38

Žalosno je to što se dogodilo...žalim devojku...ali, sama je istresla teret koji nosi u sebi. Milena, želim vam svako dobro u budućnosti. A vama, "Večernjim novostima", želim da nam (meni) napišete šta o ovome kaže Mika. Trideset godina sam bio Jugosloven, pa neko preko noći reče da me nema. Od tada, želim da čujem i jednu i drugu stranu, pa da donosim zaključke.

Dragan

17.01.2021. 23:47

Shvatice koliko je pogresila kada procita da je ovaj covek oslobodjen zbog nedostatka dokaza. A moglo je sve biti drugacije da je odmah prijavila silovanje dok je bilo moguce isto dokazati. U svakom slucaju, dobro je da je i sada prijavila. Buduce zrtve naucice da ne naprave istu gresku kao ona.

Pp

17.01.2021. 23:53

Jednostavno mi smo zastranili kao narod, duhovno i mentalno smo se izopačili. Kad vidim koliko ljudi osudjuje žrtve a brani silovatelja shvatim zašto smo doziveli sve nesreće i poraze. Od nekada velike nacije ostalo je genetski i moralni otpad. Sve što je vredelo od Srba izginulo je u 1. Svetskom ratu, a posle 2. Svetskog rata tek ništa nije ostalo što valja. Bog je još izuzetno milostiv prema nama.

Juca

18.01.2021. 02:27

Ti pametnjakovići da su bili silovani u mladosti bi znali šta znaci javno kazati . Zrtve ovakve napasti su ako ne glavom sigurno karijerom plaćale javnom izjavom !