JOŠ DVE DEVOJKE PRIJAVILE MIKU ALEKSIĆA: Sara Zeljković se oglasila na Instagramu - "Upravo dolazim iz policije gde sam zvanično dala izjavu"

Novosti onlajn

17. 01. 2021. u 16:44

NAKON glumice Milene Radulović koja je istupila u javnost i iznela sve detalje o zlostavljaju od strane reditelja Miroslava Mike Aleksića, u policijsku stanicu su danas izjavu, o ovom slučaju, dale još dve devojke.

ЈОШ ДВЕ ДЕВОЈКЕ ПРИЈАВИЛЕ МИКУ АЛЕКСИЋА: Сара Зељковић се огласила на Инстаграму - Управо долазим из полиције где сам званично дала изјаву

Foto: Printscreen/Jutjub

Sara Zeljković, koja je bila učenica, u školi glume kod Mike Aleksića, danas je u policijskoj stanici dala izjavu o slučaju zlostavljanja. Sa njom je bila još jedna devojka koja je želela da ostane anonimna.

- Jako je važno da istaknem da je moja izjava svojevoljno data javno i da su mediji sa mojih mreža preuzeli izjavu i objavili je.

- Ukoliko date izjavu policiji, možete biti sigurni da će ona ostati anonimna ukoliko to želite. Tim putem želim da pozovem sve devojke koje imaju bilo kakvo iskustvo seksualnog zlostavljanja od strane Mike Aleksića da mi se obrate i da ću ih povezati sa sjajnim ljudima iz policije koji rade na ovom slučaju. Ovo je važno da naznačim, kako se ne bi dovelo slučajno u pitanje procedura policije koja je vrlo profesionalno, pedantno urađena i koja garantuje anonimnost. Upravo dolazim iz policije gde sam zvanično dala izjavu sa još jednom devojkom čija će priča ostati anonimna - napisala je Zeljkovićeva u objavi.

Foto: Printscreen/Instagram

Inače, Sarin prvi post, vezan za ovaj slučaj, bio je kada je sinoć na društvene mreže iznela sve detalje neprijatnog iskustva tokom pohađanja škole glume kod Aleksića.

Više o tome pročitajte KLIKOM OVDE!

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)