OSTAVILA BEBU U POLJSKOM KLOZETU: Danijeli B. (29) iz Mokrina određen pritvor, dečak uskoro izlazi iz bolnice

R. Šegrt

13. 01. 2021. u 22:00

PROTIV Danijele B. (29), koja se 28. decembra protekle godine porodila u poljskom toaletu u Mokrinu kod Kikinde, podneta je krivična prijava zbog sumnja da je pokušala da ubije dete pri porođaju.

ОСТАВИЛА БЕБУ У ПОЉСКОМ КЛОЗЕТУ: Данијели Б. (29) из Мокрина одређен притвор, дечак ускоро излази из болнице

Foto: Privatna arhiva

Sud joj je na predlog tužilaštva odredio pritvor do 30 dana, a dečak kojeg je rodila u dobrom je stanju i uskoro bi trebalo da bude otpušten sa klinike u Novom Sadu. Očekuje se da narednih dana budu prikupljeni svi potrebni dokazi koji će rasvetliti ovo krivično delo

- U toku je postupak po toj krivičnoj prijavi. Radi se po hitnom postupku, jer bi u roku od 30 dana trebalo da se završe i sudskomedicinska, odnosno neuropsihijatrijska veštačenja ličnosti porodilje - saznaju "Novosti" od izvora bliskog istrazi.

Danijela B. se porodila u poljskom toaletu, u dvorištu svoje kuće u Mokrinu, gde živi sa suprugom, decom i roditeljima. Tek rođenog dečaka u rupi poljskog klozeta pronašli su njena majka i suprug Nenad. Na sreću, dete se nije udavilo, jer se toalet ne koristi, a nije zadobilo ni teže povrede. Tada je suprug Danijele B. pozvao Hitnu službu čija je ekipa porodilju prebacila u Opštu bolnicu u Kikindi, a bebu, zbog niže temperature od uobičajene, na Kliniku za pedijatriju u Novom Sadu.

- On je od početka u dobrom stanju i mogao bi da bude otpušten, ali je i dalje kod nas, jer njegova majka još nije kod kuće - saznali smo od direktorke Klinike za pedijatriju prof. dr Vesne Stojanović.

OPTUŽEN VRŠČANIN ZBOG SMRTI SINA

VIŠE javno tužilaštvo u Pančevu podiglo je optužnicu protiv M. T. iz Vršca (30) zbog sumnje da je nasmrt pretukao svog tromesečnog sina. Na teret mu se stavlja krivično delo nasilje u porodici sa smrtnim ishodom. Sumnja se da je mališanu otac povrede naneo krajem juna. Lekari sa Instituta za majku i dete u Beogradu skoro 40 dana su se borili da spasu dete, ali nažalost, on je preminuo 7. avgusta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)