NAPAD NA POLICAJCE U PRIJEPOLJU: Dvojica nasilnika nasrnula na patrolu, povređena policajka

A.Rovčanin

04. 01. 2021. u 22:39

POLICAJKA iz Prijepolja i njen kolega napadnuti su od strane dva lica prilikom redovne kontrole u saobraćaju.

НАПАД НА ПОЛИЦАЈЦЕ У ПРИЈЕПОЉУ: Двојица насилника насрнула на патролу, повређена полицајка

Foto: A. Rovčanin

Napad na službena lica izvršila su dva mladića od 24. i 25. godina i tom prilikom policajki naneli lakše telesne povrede.

Utvrđeno je da je jedan od mladića bio pod dejestvom alkohola, priveden je, saslušan pred tužiocem a potom pušten da se brani sa slobode uz krivičnu prijavu iako je za delo koje je je učinio predviđena kazna zatvora od jedne do osam godina. Drugo lice privedeno je sudiji za prekršaje koji je ga je takođe pustio da se brani u redovnom postupku.

Inače, prema nezvaničnim informacijama, radi se o višestrukim povratnicima u izvršenju krivičnih dela, a jedan od njih je nedavno izašao iz zatvora u kome je odležao kaznu, takođe za napad na službeno lice, jer je policijskom službeniku naneo lakše telesne povrede.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)