POGLEDAJTE HAPŠENJE RAZBOJNIKA: Ukrali 97.000 evra, pa pali- jedan priveden u donjem vešu (VIDEO)

Tanjug

30. 12. 2020. u 17:14

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, policijskih uprava u Sremskoj Mitrovici, Beogradu i Prijepolju, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, uhapsili su S. S. (38) i D. J. (27) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa, saopštio je MUP.

ПОГЛЕДАЈТЕ ХАПШЕЊЕ РАЗБОЈНИКА: Украли 97.000 евра, па пали- један приведен у доњем вешу (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Kako se sumnja, oni su početkom meseca u okolini Sremske Mitrovice iz kuće oštećenog odneli 97.000 evra i zlatan nakit.

Pretresom stanova osumnjičenih, policija je pronašla deo novca za koji se sumnja da potiče iz ovog krivičnog dela.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja