POTVRĐENA PRESUDA Za napad na maloletnicu i policiju dve godine zatvora

J.D.Lj.

13. 11. 2020. u 16:02

APELACIONI sud u Beogradu odbio je žalbe stranaka u postupku i potvrdio prvostepenu presudu Prvog osnovnog suda kojom je Ljubomir Prodanović, zbog protivpravnog lišenja slobode i napada na službeno lice osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 2 godine.

ПОТВРЂЕНА ПРЕСУДА За напад на малолетницу и полицију две године затвора

Apelacioni sud

Prodanović je oglašen krivim što je 30. aprila 2018. godine, u beogradskom naselju Borča, u stanju smanjene uračunljivosti, ali ne bitno, pokušao da ograniči slobodu kretanja maloletne A.S. On je maloletnicu, koja se vraćala iz prodavnice, pitao da idu u "Mek". Ona ga je odbila i otišla kući, da bi nakon toga, sat vremena kasnije, kada je A.S. krenula ponovo do prodavnice, Prodanović svojim vozilom krenuo ka njoj, otvorio suvozačeva vrata i rekao joj da uđe u vozilo. Uhvatio ju je za ruku i pokušao da uvuče u vozilo, ali se ona otrgla. U međuvremenu je pritrčala i majka maloletnice koja je povukla ćerku za majicu kako bi je odvojila od vozila i napadača.

Ubrzo su na lice mesta stigla i M.V. i S.T, dvojica policijskih službenika koje je Prodanović napao prilikom intervencije. Takođe, okrivljeni je udario glavom u predelu grudi i oca maloletnice. Ipak, na kraju se nbapadač savladan i odveden u policijsku stanicu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)