DVE AKCIJE BEOGRADSKE POLICIJE: Pohapšene ekipe osumnjičene za rasturanje droge i posedovanje oružja

Z. Uskoković

02. 09. 2020. u 14:47

PRIPADNICI beogradske policije uhapsili su, u dve odvojene akcije, J. S. (22), L. A. (21) i U. Đ. (20) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, a prva dvojica terete se i za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

ДВЕ АКЦИЈЕ БЕОГРАДСКЕ ПОЛИЦИЈЕ: Похапшене екипе осумњичене за растурање дроге и поседовање оружја

Foto Ilustracija / B. Subašić

Policija je kod J. S. pronašla manju količinu heroina, a potom je prilikom pretresa stana na Voždovcu, koji koriste osumnjičeni J. S. i L. A, pronađeno još oko 60 grama heroina i 250 grama marihuane, kao i 10 ručnih bombi, pištolj i sedam komada municije. 

U drugoj akciji, policija je pretresom stana na Vračaru, koji koristi osumnjičeni U.Đ, pronašla 2,5 kilograma marihuane spakovane u pet kesa, dok je skriveno u fasadi zgrade nađeno i 38 paketića ove droge. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni