CARINICI ZATEKLI PRAZAN MAGACIN U DOBANOVCIMA: Nestalo 10 tona elektroopreme vredne 150.000 dolara

Tanjug

17. 08. 2020. u 15:56

UPRAVA carina saopštila je danas da su carinici u subotu prilikom kontrole zatekli prazan magacin u Dobanovcima, gde je prema dokumentaciji do konačnog carinjenja moralo biti smešteno skoro 10 tona elektroopreme, čija je vrednost prema fakturi gotovo 150.000 dolara.

ЦАРИНИЦИ ЗАТЕКЛИ ПРАЗАН МАГАЦИН У ДОБАНОВЦИМА: Нестало 10 тона електроопреме вредне 150.000 долара

Foto: Tanjug

Oko 10 tona različite led rasvete, kablova i druge elektroopreme namenjenih uvozniku u Nišu, najverovatnije je izuzeto ispod carinskog nadzora, odnosno, pušteno u slobodan promet pre sprovođenja carinskog postupka i izmirivanja uvoznih dažbina, navodi se u saopštenju Uprave carina i dodaje da će protiv odgovornih će biti pokrenut prekršajni postupak.

Za ovu vrstu prekršaja zaprećena kazna i do četvorostrukog iznosa u odnosu na vrednost robe koja je predmet prekršaja, o čemu odlučuje nadležni sud.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar