IZ STANA SE ŠIRIO UŽASAN MIRIS: Nišlija pronađen mrtav u svom stanu, policija morala da obije vrata

Beta

04. 08. 2020. u 11:50

STARIJI muškarac pronađen je jutros mrtav u svom stanu u Prvomajskoj ulici u Nišu, pošto su komšije prijavile da ga nisu videle nekoliko dana, potvrdili su u niškoj Policijskoj upravi.

ИЗ СТАНА СЕ ШИРИО УЖАСАН МИРИС: Нишлија пронађен мртав у свом стану, полиција морала да обије врата

Foto: J. Ćosin

- Telo muškarca pronađeno je po prijavi komšija. Više javno tužilaštvo je obavešteno o tom nemilom događaju - kazali su u policiji.

Prema nezvaničnim informacijama, muškarac je umro prirodnom smrću, verovatno još pre par dana pošto je njegovo telo pronađeno u fazi raspadanja. Komšije kažu da preminulog, za kojeg navode da ima 85 godina, nisu videli poslenja četiri do pet dana.

Oni su rekli da su u poslednja 24 časa zvali sve nadležne službe jer se iz stana širio užasan miris, a jutros je stan obijen u prisustvu policije.

Prema rečima komšija, stariji čovek je poreklom iz Svrljiga, i živeo je sam u stanu, a ranije je, kako su dodali prodavao stare stvari na auto-pijaci.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade