OTAC UBICE MALE DANKE NA SLOBODI: Novi detalji - Otkriveno da su Dejan Dragijević i Srđan Janković u trenutku ubistva bili uračunljivi

S. M. J.

20. 05. 2024. u 13:02

VIŠE javno tužilaštvo u Zaječaru nastavilo je istragu teškog ubistva dvogodišnje Danke Ilić u Boru. Stigao je izveštaj psihijatrijskog veštačenja osumnjičenih. Radoslav Dragijević će nakon pritvora na - slobodu.

ОТАЦ УБИЦЕ МАЛЕ ДАНКЕ НА СЛОБОДИ: Нови детаљи - Откривено да су Дејан Драгијевић и Срђан Јанковић у тренутку убиства били урачунљиви

Foto: Privatna arhiva

Dejan Dragijević (50) iz Zlota i Srđan Janković (50) iz Luke, osumnjičeni da su ubili dvogodišnju Danku Ilić iz Bora, 26. marta u Banjskom polju, u trenutku izvršenja krivičnog dela bili su uračunljivi, pokazali su zapisnici o izvršenim psihijatrijskim veštačenjima koji su stigli u Više javno tužilaštvo.

Osumnjičenima uskoro ističe pritvor, kao i ocu Dejana Dragijevića, koji će biti pušten na slobodu.

- Radoslavu Dragijeviću pritvor ističe dana 29. maja, te kako za krivično delo koje se njemu stavlja na teret pritvor ne može trajati duže od dva meseca, to nema uslova da se osumnjičenom Radoslavu Dragijeviću produži pritvor nakon 29. maja - ističu u VJT Zaječaru.

U tužilaštvu dodaju da će 27. i 28. maja ispitati nova četiri svedoka kao i da još uvek nisu dobili izveštaj o veštačenju kretanja vozila osumnjičenih na osnovu GPS uređaja, kao ni nova veštačenja DNK tragova, ali ni izveštaj o obdukciji tela Svetlane Dragijević, koja je u petak sahranjena u Zlotu, pored sina Dalibora, preminulog 7. aprila u prostorijama Policijske uprave u Boru.

BONUS VIDEO: POGREBNICI BETONIRAJU PLOČU NA ZLOTSKOM GROBLjU - Sahranjen brat osumnjičenog za ubistvo male Danke

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura