KECMANOVIĆI NEĆE DA DAJU ISKAZ U PARNICI: Nisu u stanju i smatraju da se pravi rijaliti

S. J. M.

17. 05. 2024. u 21:42

RODITELjI Koste, koji je izvršio masakr u svojoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", Vladimir i Mirjana Kecmanović neće davati iskaz u parničnom postupku u Višem sudu u Beogradu po tužbi koju je protv njih za nadoknadu nematerijalne štete usled pretrpljenog straha i bola, podnela porodica Dukić, čiju je ćerku Kosta ubio u učionici.

КЕЦМАНОВИЋИ НЕЋЕ ДА ДАЈУ ИСКАЗ У ПАРНИЦИ: Нису у стању и сматрају да се прави ријалити

Foto: J.Z.Mačak

Kako je kazala njihov zastupnika advokat Marina Ivelja oni nisu u stanju da ponovo govore o svemu i tu odluku su sami doneli nakon iznošenja odbrane u krivičnom postupku, koji se protiv njih vodi u Višem sud.

- Stiče se utisak da se od svega ovoga pravi rijaliti i to je stav i odbrane. Ako porodice žrtava imaju pitanja, ja ili moji klijenti možemo da odgovorimo, ali mimo medijskih cirkusa - rekla je Ivelja.

Na ovo je reagovala advokat Dukića Snežana Dunjić rekavši da je to šikanističko ponašanje kojim se šalje jasna poruka.

- Roditelji su inicirali ovaj postupak radi emotivnog zadiovoljenja, da bi dobili odgovore i mogli da nastave normalan život. Zbog ovakvog postupanja roditelja ubice, njihova duševna bol je sve veća i za Dukiće jedva izdrživa - kazala je Dunjić. - Roditelji ubice nisu u stanju da se nose sa ovim! A, kako se nose roditelji ubijene dece?! Zna se ko su ovde žrtve i to mora da bude jasno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Inovacija iz Japana kao savršen dodatak kolekciji „Art Must Go On“ Bate Spasojevića