U BEOGRADU PRETUČEN GENERAL U PENZIJI: Trojica ga pesničila, zatvorili mu oko, a zatim ga kući sačekala stravična poruka (FOTO)

Милица Шкорић
Milica Škorić

13. 05. 2024. u 11:58

GENERAL u penziji Vukajlo Čađenović (75) napadnut je i pretučen u petak, 10. maja, oko 21 čas, na raskrsnici ulica Save Maškovića i Vojvode Stepe na autobuskom stajalištu na Trošarini u Beogradu.

У БЕОГРАДУ ПРЕТУЧЕН ГЕНЕРАЛ У ПЕНЗИЈИ: Тројица га песничила, затворили му око, а затим га кући сачекала стравична порука (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

Čađenović je zadobio ozbiljne povrede, a ubrzo je hospitalizovan na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA).

- Povređenom generalu u penziji, navodno, jedan od napadača je poznat odranije, a za drugu dvojicu, pomagača, ne zna ko su. Reč je o muškarcima starosti oko 40 godina. Sva trojica su ga udarala pesnicama iz sve snage, sve dok nije pao na trotoar - kaže izvor upoznat sa slučajem i dodaje da je Čađenović zadobio vidljive telesne povrede i povrede glave i lica.

Foto: Privatna arhiva

Ceo događaj odigrao se pred velikim brojem očevidaca, s obzirom na to da se incident dogodio na autobuskom stajalištu, gde postoje i nadzorne kamere. Slučaj je odmah prijavljen i policiji.

General u penziji zbrinut je na VMA, a po povratku od lekara na ulazu u dvorište svoje kuće sačekala ga je još jedna neprijatnost.

Naime, na zidu ograde porodične kuće Čađenovića ispisana je zabrinjavajuća poruka, koju su oni shvatili kao pretnju nakon stravičnog prebijanja.

Sumnja se da i iza ovoga stoje isti napadači koji su surovo pretukli generala u penziji.

Istraga je u toku.

BONUS VIDEO: SNIMAK SA BEZBEDNOSNIH KAMERA - Tuča navijača u Beogradu pred večiti derbi

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)