"OPRAVDANA LJUTNJA I BES - BURNO SU TO DOŽIVELI" Advokat porodica ubijenih za "Novosti" otkrio kako je nastao haos na suđenju Blažiću

J. Ilić

23. 05. 2024. u 12:08

OPŠTI haos u sudnici u Smederevu izbio je danas na samom početku suđenja kada su roditelji ubijenih u Malom Orašju i Duboni fizički nasrnuli na masovnog ubicu Uroša Blažića i njegovog oca.

ОПРАВДАНА ЉУТЊА И БЕС - БУРНО СУ ТО ДОЖИВЕЛИ Адвокат породица убијених за Новости открио како је настао хаос на суђењу Блажићу

Foto: N. Živanović

Kako za "Novosti" kaže advokat Stefan Stefanović, koji zastupa osam porodica ubijenih i ranjenih, zbog suđenja koje je visokog rizika, pripremno ročište biće nastavljeno u Specijalnom sudu u Beogradu.

- Danas je trebalo da bude pripremno ročište, međutim, pre samog početka, u momentu kada su ušli okrivljeni Uroš Blažić i njegovo otac Radiša, zbog prevelikih emocija, opravdane ljutnje i besa, roditelji su to vrlo emotivno i burno doživeli, svi su ustali i negodovali. Ustali su i krenuli ka okrivljenima i onda je obezbeđenje sprečilo da dođe do fizičkog obračuna. Bilo je gurkanja, ali nije bilo incidenata. Nakon toga je predsednika veća odlučio se pripremno ročište prekine i da se nastavi u Specijalnom sudu u Beogradu, jer sudnica u Smederevu ne ispunjava uslove za suđenja visokog rizika - izjavio je advokat Stefanović za "Novosti".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Turci upali  na trening Srbije pred prvi meč orlova na EURO 2024 (VIDEO)