PRONAĐENI SIMBOLI EGIPATSKOG ZAGROBNOG ŽIVOTA: Detalji istrage iz kuće u Petrovaradinu u kojoj su nađena tela dece

Novosti online

02. 03. 2024. u 21:00

MLADI bračni par iz Novog Sada M. P. S. (23) i L. P. S. (25) juče je izvršio samoubistvo skokom sa solitera u novosadskom naselju Liman dva, a sumnja se da su pre tog čina ubili sopstvenu decu starosti jednu i četiri godine, u kući u Petrovaradinu.

ПРОНАЂЕНИ СИМБОЛИ ЕГИПАТСКОГ ЗАГРОБНОГ ЖИВОТА: Детаљи истраге из куће у Петроварадину у којој су нађена тела деце

Foto: Lj. Preradović

Kako "Novosti" nezvanično saznaju, tokom uviđaja u kući gde su zatečena beživotna tela dvojice dečaka starotsti jednu i četiri godine, pronađeni su simboli egipatskog zagrobnog života.

Postoje indicije da je reč o nekoj sekti, ali se sve još detaljno ispituje.

Komšije ne žele da pričaju javno i da se predstave. Kažu da je bračni par živeo povučenim životom i da se nisu družili, a navode i da su ih retko viđali.

Ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć je intervenisala u 17.19 časova danas u Petrovaradinu u Ulici Tome Maretića 46, ali su na žalost mogli samo da konstatuju smrt dvoje dece starosti tri i godinu dana.

Tela su preneta u Institut za sudsku medicinu kako bi se utvrdio uzrok smrti.

Podsetimo, mladi bračni par iz Novog Sada juče je izvšrio samoubistvo skokom sa solitera u novosadskom naselju Liman dva, a sumnja se da su pre tog čina ubili sopstvenu decu starosti jednu i četiri godine, u kući u Petrovaradinu.

Još nije poznato kako je došlo do ove tragedije, a uviđaj je u toku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)