"ČULE SMO - NEKO OVDE MRTAV LEŽI" Doktorka Hitne pomoći o potresnim scenama na mestu užasa u Niškoj Banji - Dečaku nije bilo spasa

Novosti onlajn

06. 10. 2023. u 09:11

DEČAK (13) je ubijen juče u Niškoj Banji, a, kako su "Novosti" već izveštavale, sumnja se da ga je usmrtio dečak sa kojim se družio.

ЧУЛЕ СМО - НЕКО ОВДЕ МРТАВ ЛЕЖИ Докторка Хитне помоћи о потресним сценама на месту ужаса у Нишкој Бањи - Дечаку није било спаса

Foto: Privatna arhiva

U Hitnoj pomoći kažu da je ekipa otišla u Nišku Banju po prijavi da se dete na ulici ne oseća dobro, a da su vrlo brzo pronašli i telo drugog dečaka u kući u Tošketovoj ulici.

Niška policija je saopštila da su dobili prijavu da je jedan dečak pronađen bez znakova života, a da je drugi prebačen u Urgentni centar.

Iz Hitne pomoći u Nišu su rekli da su prvo zatekli dete koje je imalo nešto slično epileptičnom napadu, a da su nakon toga zatekli telo drugog deteta.

- Moja koleginica je čula da je neko rekao 'ovde neko mrtav leži'. Naravno da su postupili kao što bi svaki lekar, svaka majka protivno pravilima službe utvrdi da nekome treba pomoć. Nažalost, drugo dete je bilo bez vitalnih parametara, odnosno sa povredama koje su inkompatabilne sa životom. Obaveštena je policija, u međuvremenu pozvana je još jedna ekipa, koja je dete koje je prvobitno zatečeno sa spoljnim vidljivim povredama, prevezla do Urgentnog centra za dalju dijagnostiku - navela je dr Maja Stojanović iz niške Hitne pomoći, za RTS. 

Oba dečaka su rođena 2010. godine.

Iz Kliničkog centra u Nišu je rečeno da taj dečak nema ozbiljnije povrede, dok se takođe pretpostavlja, za sada još uvek nezvanično, da je dečak koji je stradao, stradao i iskrvario zapravo od rana koje su mu nanete oštrim predmetom u predelu vrata i glave.

Istraga je u toku, a očekuje se i zvanično saopštenje o detaljima tragičnog događaja.

BONUS VIDEO:

„REKLA JE – JEDAN JE PAO MRTAV“ Komšinica otkriva: Baba dečaka osumnjičenog za ubistvo tražila pomoć

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!